Nedelja, 04/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
04/08Internacional vs PalmeirasDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
03/08/2024 02:42
Brazilsko fudbalsko prvenstvo je ovog puta veoma interesantno, a za vas smo pripremili jedan veoma zanimljiv duel u kom će fudbaleri Internasionala na svom stadionu ugostiti Palmeiras. Početak meča između ova dva tima je zakazan za 22h.
Internasional

Internasional je solidno započeo novo izdanje brazilske Serije A, međutim, ova ekipa ima baš dosta problema u poslednje vreme.
Naime, na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu brazilskog kluba, ovaj tim je bez trijumfa, a u tom periodu je Internasional dva puta poražen uz čak tri remija, a sve to je u ovom trenutku dovoljno za jako loše četrnaesto mesto na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Inače, u prošlom kolu je Internasional remizirao na gostovanju kod Baije, kada je bilo 1:1, dok je pre toga ova ekipa poražena u gostima kod Botafoga.

Palmeiras

Palmerias godinama unazad dominira brazilskim fudbalom, pošto su Zeleni u dva poslednja izdanja Serije A stigli do naslova prvaka.
Naravno, i ovog puta ova ekipa ima najviše moguće ciljeve, ali je utisak da Palmeiras trenutno ima dosta problema.
Naime, na poslednja dva meča u elitnom rangu brazilskog fudbala aktuelni šampion ove zemlje je doživeo isto toliko poraza, pa se trenutno ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Flamengo.
U prošlom kolu je Palmeiras poražen na svom stadionu od Vitorije sa 0:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi zaista bilo previše kada bi aktuelni šampion Brazila doživeo i treći vezani poraz u novom izdanju Serije A, pa vam zbog toga savetujemo da se fokusirate na duplu šansu X2 uz kvotu 1.55 u Primobetu.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*