Utorak, 25/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
25/06Sport Resife vs Novorizontino1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/06/2024 23:34
Brazilska Serija B nam je do sada donela pregršt veoma interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Sport Resifea i Novorizontina. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Sport Resife

Ekipa Sport Resifea se pre ovog kola nalazila na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, a upravo ovo će i biti primarni cilj ove ekipe.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao deset mečeva i ostvario šest trijumfa, jedan remi i tri poraza, a dobra stvar je što je Resife na tri poslednja duela u šampionatu neporažen.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala u gostima kod Seare, kada nije bilo pogodaka.

Novorizontino

Što se tiče Novorizontina, pre ovog kola se ova simpatična ekipa nalazila na sredini tabele, odnosno na jedanaestoj poziciji, a svakako da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva je Novorizontino ostvario dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Amazonasa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Sport Resife je na papiru dosta bolji rival, a i na sve to je ova ekipa do sada pokazala dosta više od gostiju, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 1.70.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*