Subota, 15/06 - Fudbal, Argentina, Primera
15/06Boka Juniors vs Velez Sarsfild1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/06/2024 17:51
Dok traje Evropsko prvenstvo, uveliko su u toku argentinsko i brazilsko prvenstvo, pa smo zato ovog puta za vas analizirali duel između Boke Juniors i Veleza. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors se nisu proslavili prošle sezone, a ovog puta će sasvim sigurno primarni cilj biti naslov prvaka Argentine i na prvi pogled vidimo da to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se tim sa Bombonjere nalazi na katastrofalnom devetnaestom mestu na taeli sa samo četiri osvojenih bodova, i to pošto je argentinski velikan do sada ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i dva poraza. U prošlom kolu je Boka Juniors poražena u gostima kod Platensea, kada je bilo 1:0.

Velez

Što se tiče Veleza, ovaj tim je trenutno stacioniran na šesnaestom mestu na tabeli, a do sada je ovaj klub doživeo samo jedan poraz i to u prvom kolu na gostovanju kod Himnazije iz La Plate, pošto je taj meč završen rezultatom 3:1.
Nakon toga je šesnaestoplasriani tim na tabeli vezao tri meča bez poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Tukumana kada je bilo 1:1.
Na gostovanjima je do sada Velez odigrao dva meča i jednom izgubio a jednom remizirao.

Naš predlog

Boka Juniors u ovako ranoj fazi prvenstva ne može sebi da dozvoli još jedan rezultat, pa smo mišljenja da će Kavani i drugari od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Veleza, zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa jedinicom za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 2.00.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*