Četvrtak, 30/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
30/05Boka Juniors vs Nacional PotosíPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
28/05/2024 07:31
Pored Kopa Libertadores, sredinom nedelje nas očekuju i mečevi u okviru Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Nasional Potosija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Boka Juniors

Boka Juniors će se ove sezone pre svega fokusirati na elitni rang argentinskog fudbala, pošto tim sa Bombonjere želi da dođe do naslova prvaka ove zemlje, što neće biti baš lak zadatak pošto argentinski velikan ne blista na startu šampionata.
Što se tiče Kopa Sudamerikane, Boka drži sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u narednu fazu, pošto se kolo pre kraja argentinski predstavnik nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na Nasional Potosi, koji i gostuje na Bombonjeru.

Nasional Potosi

Sigurno je da svi mogu da budu prezadovoljni sa načinom na koji predstavnik Bolivije igra u ovogodišnjem izdanju drugog po kvalitetu klupskog takmičenja u Južnoj Americi.
Kolo pre kraja, ova ekipa i dalje ima šanse da dođe do plasmana u nokaut fazu Kopa Sudamerikane, ali će za to nažalost biti potreban na gostovanu kod Boke Juniors, koja trenutno drži drugo mesto na tabeli sa bodom viška u odnosu na Nasional.
U prošlom kolu je bolivijski predstavnik slavio protiv Trinidensea sa 2:1.

Naš predlog

Boka ne bi smela da ima problema na ovom duelu, pogotovu što je ulog plasman u nokaut fazu Kopa Sudamerikane, pa vam savetujemo da fokusirate na prelaz 1-1 koji kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.30.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*