Nedelja, 12/05 - Fudbal, Španija, La Liga
12/05Atletiko Madrid vs Selta Vigo1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
12/05/2024 00:59
Atletiko Madrid će u okviru 35. kola La Lige dočekati ekipu Selte. Utakmica je na programu od 14 časova.
Atletiko Madrid

Izabranici Čola Simonea su eliminisani u četvrtfinalu Lige šampiona od Borusije iz Dortmunda, čime je glavni cilj za tim iz Madrida okončan. Još jedna sezona u kojoj nisu uspijeli da se domognu trofeja u Evropi, ali su vrlo blizu da plasman u Ligu šampiona obezbijede i za narednu sezonu. U poslednjih 5 mečeva imaju 4 trijumfa i samo jedan poraz. Vidjećemo koliko toga će biti promjenjeno u klubu ovog ljeta, da li je Čolo pogubio konce i da li će ovaj tim konačni napraviti iskorak u elitnom takmičenju, ostaje da vidimo.

Selta

Selta iz Viga je nakon odlaska Rafe Beniteza uspijela da se razdrma i da izađe iz opasne zone, te se trenutno nalaze na 15. mjestu na tabeli sa 34 osvojena boda. Mnogo su se mučili ove sezone, ali su partije u samoj završinici uspijele da ih uzdignu i osiguraju za nastavak.  Iduće sezone će morati ozbiljno pojačani da krenu u novu borbu za opstanak, pošto će ukoliko se ponovo slična situacija kao ove sezone, biti vrlo teško opstati među najboljima.

Mišljenja smo da je Atletiko daleko kvalitetnija ekipa pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.55 u Mozzartbet kladionici.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*