Četvrtak, 09/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
09/05Sportivo Trinidense vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
06/05/2024 08:08
Pored Kopa Libertadores, ovih dana nas očekuje dosta zanimljivih susreta i u Kopa Sudamerikani, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Sportiva i Boke Juniors. Početak ovog susreta je zakazan za 02:30h.
Sportivo

Fudbaleri Sportiva igraju u skladu sa očekivanjima u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane, a nakon tri odigrana kola se paragvajski predstavnik nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri osvojena boda, što je za bod manje u odnosu na Boku Juniors, koja dolazi u goste u ovom kolu.
Do sada je ova ekipa odigrala tri susreta i ostvarila samo jedan trijumf uz dva poraza.
Nakon dva početna poraza, Sportivo je u prošlom kolu ostvario i prvi trijumf u drugom po kvalitetu klupskom takmičenju u Južnoj Americi i to na svom stadionu protiv Nasional Potosija, kada je bilo 2:0.

Boka Juniors

Nažalost, Boka Juniors nije uspela da dođe do trofeja u argentinskom Liga Kupu, pošto je tim sa Bombonjere u polufinalu eliminisan od Estudijantesa, i to nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca.
Primarni cilj za ovaj deo sezone je bio upravo trofej u Liga Kupu, ali i plasman u nokaut fazu Sudamerikane.
Trenutno se argentinski predstavnik nalazi na drugom mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda i ovaj duel protiv Trinidensea je od ogromne važnosti za nekadašnjeg šampiona Južne Amerike.

Naš predlog

Na papiru je Boka daleko kvalitetniji rival, a na sve to tim sa Bombonjere nema pravo na kiks pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 1.40.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*