Nedelja, 12/03 - Fudbal, Francuska, Liga 1
12/03Olimpik Marselj vs Strazbur1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/03/2023 20:58
U nedelju je veoma dobra ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč koji će biti odigran na Velodromu gde će snage odmeriti Marsej i Starzbur. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Marsej

Fudbaleri Marseja igraju sjajno ove sezone i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ova ekipa ponovo dođe do direktnog plasmana u Ligu šampiona.
Naime, u ovom trenutku se jedan od najtrofejnijih francuskih klubova nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na trećeplasirani Monako.
U prošlom kolu su izabranici Igora Tudora koji radi sjajan posao na klupi ovog tima slavili na gostovanju kod Rena, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Strazbur

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Strazbura pružati ovako slabe partije u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1 pogotovu nakon prošle godine, kada je ovaj tim završio u gornjem delu tabele.
U ovom trenutku se Strazbur nalazi na sedamnaestoj poziciji na tabeli koja nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je nekadašnji redovni učesnik evropskih takmičenja, konkretno Liga Evrope, poražen na svom terenu od Bresta, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Marsej nastaviti sa sjajnim partijama i da će ekipa koju sa klupe predvodi Igor Tudor bez većih problema slaviti na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.45.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*