Utorak, 03/01 - Fudbal, Španija, Kup Kralja
03/01Espanjol vs Selta Vigo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/01/2023 14:52
U utorak je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč španskog Kupa Kralja u kom će snage odmeriti Espanjol i Selta. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Espanjol

Fudbaleri Espanjola igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Espanjol u velikom derbiju Barselone uspeo da izvuče bod protiv svog gradskog rivala a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva i ostvarila samo jedan trijumf, uz dva remija i četiri poraza.

Selta

Selti ne cvetaju ruže u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, a u ovom trenutku se tim iz Viga nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Espanjol, koji se nalazi poziciju iznad, a upravo kod ove ekipe Selta i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu u derbiju donjeg dela tabele, Selta je na svom stadionu remizirala protiv Sevilje, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada je tim iz Viga u prvenstvu odigrao sedam mečeva van svog terena i upisao samo jedan trijumf, jedan remi i čak pet poraza.

Naš predlog

I jedni i drugi ne blistaju ove sezone, a mišljenja smo da će se Selta ipak više fokusirati na nacionalni šampionat, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.40.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*