Četvrtak, 04/08 - Fudbal, SAD, MLS
04/08Portland Timbers vs Nashville1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/08/2022 23:47
Utisak je da odavno nismo prisustvovali zanimljivijem regularnom delu MLS-a, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Portlanda i Nešvila. Susret između ova dva tima je zakazan za 04:30h.
Portland

Fudbaleri Portlanda igraju sjajno u poslednje vreme, a to će nam nekako najbolje i potvrditi podatak da ovaj tim na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz.
U tom periodu je sedmoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa i tri remija, a u prošlom kolu su Tajmbersi u jednom spektakularnom susretu protiv Minesote na kom smo videli čak osam golova, remizirali sa ovom ekipom rezultatom 4:4.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Portland ostvario pet trijumfa kao domaćin, četiri remija i dva poraza.

Nešvil

Što se tiče Nešvila sigurno je da će se ovaj tim do bukvalno poslednjeg kola boriti za plasman u doigravanje, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli zapadne konferencije, uz bod viška u odnosu na sedmoplasirani Portland, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Nešvil remizirao na svom terenu protiv Vankuvera, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Na gostovanjima je ovaj tim do sada ostvario čak pet trijumfa, uz tri remija i pet poraza.

Naš predlog

Kao što smo već u analizi napomenuli, fudbaleri Portlanda pružaju sjajne partije na domaćem terenu i sigurno je da su zbog toga favoriti na ovom duelu protiv Nešvila, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.14.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*