Četvrtak, 05/08 - Fudbal, SAD, MLS
05/08Orlando City vs Inter Miami1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/08/2021 20:50
U noći između srede i četvrtka su na programu mečevi kompletnog kola u MLS-u, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Orlanda i Majamija. Meč između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Orlando

Fudbaleri Orlanda igraju fenomenalno ove sezone a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutno drugo mesto na tabeli istočne konferencije uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Nju Ingland.
U prošlom kolu je Orlando odigrao jedan sjajan meč na domaćem terenu u kom je savladao Atlantu, a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Orlando odigrao osam mečeva kao domaćin i ostvario čak pet trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz.

Inter Majami

Svi smo daleko više očekivali od Intera iz Majamija kada je ova sezona u pitanju, ali je trenutno situacija takva da se ekipa koja je u vlasništvu Dejvida Bekama nalazi na poslednjem mestu na tabeli istočne konferencije uz samo dvanaest osvojenih bodova, što je zaista premalo za klub koji je imao ogromne ambicije uoči početka šampionata.
U prošlom kolu je tim iz Majamija posle baš dosta vremena konačno ostvario jedan trijumf i to na svom terenu protiv Montreala, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi van svog terena do sada je Inter ostvario dva trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Naš predlog

Obzirom na to koliko Inter Majami igra loše u svojoj debitantskoj sezoni u MLS-u, mišljenja smo da Orlando neće imati previše problema da zabeleži nov trijumf, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.70.

[fbl_login_button redirect=”” hide_if_logged=”” size=”large” type=”continue_with” show_face=”true”]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*