Tiket dana (Petak, 04.10.2024)

Nogometni ljubitelji sutra mogu uživati u napetim susretima iz Ligue 1, hrvatskog HNL-a i Bundeslige. Ove utakmice donose borbu za ključne bodove u domaćim ligama, a očekuju se uzbudljivi dvoboji i taktička nadmudrivanja. Sve kvote su bile točne u trenutku pisanja ovog članka.

O. Marseille – Angers – O.Marseille će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.70 u Germania

Marseille ulazi u ovaj susret nakon poraza 1-0 od Strasbourga, što im je prvi poraz u posljednjih deset domaćih utakmica. Međutim, na Velodromeu su ove sezone vrlo čvrsti i napadački orijentirani, posebno kroz igrače poput Elyeja Wahija i Aminea Harita. S nekoliko ozljeda u obrambenom dijelu, uključujući Moumbagnu i Nadir, morat će se osloniti na svoju ofenzivnu snagu kako bi prevladali trenutne izazove.

Angers se nalazi u donjem dijelu tablice i nisu zabilježili pobjedu u Ligue 1 ove sezone. Njihova forma na gostovanjima je izuzetno loša, s četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Momčad se muči s defanzivnom organizacijom i često prima golove. Nedostatak ključnih igrača poput Cherifa i Ekomieja dodatno otežava njihov zadatak.

Tip da O.Marseille će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 izgleda vrlo izgledno. Germania nudi koeficijent 1.70 za ovu opciju.

Istra 1961 – Osijek – Osijek će pobijediti na utakmici @ 2.25 u Germania

Istra 1961 dočekuje ovaj susret s dva poraza u posljednje tri utakmice. Njihova obrana je ranjiva, primili su 14 golova u dosadašnjih osam kola. Iako su u nekoliko navrata pokazali ofenzivni potencijal, nedostatak konzistentnosti im stvara probleme protiv jačih protivnika.

Osijek, s druge strane, bilježi bolje rezultate u zadnjim utakmicama i dolazi na ovo gostovanje s tri pobjede u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. Osijek je tradicionalno bolji u međusobnim susretima, iako su se mučili u posljednjim gostovanjima kod Istre. Njihova defanzivna struktura je jača, a momčad je u dobroj formi.

Tip da Osijek će pobijediti na utakmici nudi koeficijent 2.25 u Germania.

Augsburg – M’gladbach – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.70 u Germania

Augsburg je poznat po svojim ofanzivnim pristupima, ali im defanziva nije najsigurnija. Primili su golove u posljednjih pet utakmica, a nedavna pobjeda nad Wolfsburgom (3-2) pokazala je njihove napadačke kapacitete. No, obrana im i dalje stvara probleme, što bi Borussia M’gladbach mogla iskoristiti.

M’gladbach dolazi s nizom neujednačenih rezultata, ali imaju kapaciteta za postizanje golova, pogotovo kroz igrače poput Alassanea Pleae. U gostima često igraju otvoreno, što im donosi golove, ali i obrambene propuste.

Tip da Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 nudi Germania s koeficijentom 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 6.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*