Prognoza: Besiktas vs Eintracht Frankfurt (Četvrtak, 3. listopada, 21:00h)

Besiktas dočekuje Eintracht Frankfurt na Beşiktaş Parku u drugom kolu grupne faze Europa lige. Obje ekipe traže pobjedu nakon razočaravajućih remija i poraza u prvom kolu. Besiktas je doživio težak poraz od Ajaxa, dok je Eintracht Frankfurt prokockao vodstvo u svojoj utakmici protiv Plzena. Ovaj susret donosi mnogo napetosti i važnosti za obje strane.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Besiktas

Besiktas je pretrpio težak poraz 4-0 protiv Ajaxa u prvom kolu Europa lige, ali su se vratili na pobjednički put u domaćem prvenstvu pobjedom 3-0 protiv Kayserispora. Napadač Ciro Immobile je postigao dva gola u toj utakmici i očekuje se da predvodi napad i protiv Eintrachta. Necip Uysal ostaje izvan terena zbog ozljede, dok se ostatak momčadi oporavio za ovaj ključni susret.

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt je također imao izazovan start u Europa ligi, prokockavši vodstvo i odigravši 3-3 protiv Plzena. U posljednjem bundesligaškom susretu pobijedili su Holstein Kiel 4-2. Mehdi Loune, Oscar Højlund i Kevin Trapp su ozlijeđeni, što bi moglo oslabiti momčad na ključnim pozicijama. Međutim, napad predvođen Hugo Ekitikeom može stvoriti ozbiljne prilike.

Međusobni omjer

Ovo je prvi susret ove dvije momčadi u europskim natjecanjima. Besiktas ima solidan domaći rekord, dok je Eintracht Frankfurt neporažen u većini svojih posljednjih europskih utakmica na gostovanjima.

Prijedlog za klađenje

Očekujemo napet i izjednačen susret, ali s puno golova. Obje ekipe su sklone ofenzivnom stilu igre, pa preporučujemo klađenje na opciju oba tima daju gol. Mogući rezultat je 2-2.

  • Datum i vrijeme: Četvrtak, 3. listopada, 21:00h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 – 1.85

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*