Prognoza: Benfica vs Atletico Madrid (Srijeda, 2. listopada, 21:00h)

Benfica dočekuje Atletico Madrid na Estádio da Luz u drugom kolu Lige prvaka. Obje momčadi dolaze nakon pobjeda u prvom kolu i žele osigurati važna tri boda. Atletico će tražiti nastavak neporaženosti ove sezone, dok Benfica, predvođena novim trenerom Brunom Lagem, želi iskoristiti domaći teren.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Benfica

Benfica je u odličnoj formi pod novim trenerom Brunom Lagem, s pet uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima. U posljednjoj utakmici, nadigrali su Gil Vicente 5-1, a ključni igrač bio je Nicolas Otamendi, koji je postigao gol. U prvom kolu Lige prvaka, pobijedili su Crvenu zvezdu 2-1 u Beogradu, s golovima Kerema Akturkoglua i Orkuna Kokcua. Iako su bez Renata Sanchesa zbog ozljede, momčad je stabilna i pokazuje veliku snagu u napadu i obrani.

Atletico Madrid

Atletico dolazi nakon dramatičnog remija 1-1 protiv Real Madrida, gdje je Angel Correa izjednačio u 95. minuti. Trenutno su neporaženi u devet utakmica ove sezone, iako su u La Ligi zabilježili nekoliko neriješenih rezultata. Atletico je pobijedio RB Leipzig 2-1 u prvom kolu Lige prvaka. Ključni igrači za Atletico su Antoine Griezmann i Angel Correa, koji su u dobroj formi. Međutim, suočavaju se s ozljedama Césara Azpilicuete i Pabla Barriosa, dok je Robin Le Normand nedostupan zbog ozljede glave.

Međusobni omjer

Benfica i Atletico nisu se često susretali, ali Atletico je u prethodnim europskim susretima pokazao snagu protiv portugalskih momčadi. Ipak, Benfica će računati na domaću podršku i svoju dobru formu kako bi otežala posao Atleticu.

Prijedlog za klađenje

S obzirom na napadačke kvalitete obje momčadi i trenutnu formu, očekujemo utakmicu s puno prilika. Preporučujemo klađenje na opciju oba tima daju gol, uz očekivani rezultat 2-1 u korist Atletico Madrida.

  • Datum i vrijeme: Srijeda, 2. listopada, 21:00h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Oba tima će postići gol na utakmici – 1.70

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*