Prognoza: Aston Villa vs Bayern Munich (Srijeda, 2. listopada, 21:00h)

Aston Villa dočekuje Bayern Munich na Villa Parku u drugom kolu grupne faze Lige prvaka. Nakon impresivnog povratka na europsku scenu, Villa se suočava s jednim od najjačih klubova u Europi. Bayern dolazi kao favorit, no Villa se nada iznenaditi pred domaćim navijačima.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Aston Villa

Unai Emeryjev Aston Villa je imala dobar ulazak u sezonu, ali suočavaju se s ozljedama nekoliko ključnih igrača, uključujući kapetana Johna McGinna i Mattyja Casha. Njihova zadnja utakmica protiv Ipswicha završila je remijem 2-2, a Ollie Watkins će ponovno predvoditi napad s podrškom od Leona Baileyja i Jacoba Ramseyja. Villa je jaka kod kuće, ali nedostatak ključnih igrača mogao bi se osjetiti u ovoj važnoj utakmici.

Bayern Munich

Bayern dolazi u Birmingham u odličnoj formi, ali s nekoliko ozljeda. Harry Kane, koji je već upisao impresivne nastupe u Ligi prvaka, očekuje se u sastavu unatoč lakšoj ozljedi gležnja. Njihova momčad je puna zvijezda, s igračima poput Jamal Musiale i Sergea Gnabryja, koji će pokušati iskoristiti slabosti Aston Villine obrane. Bayern je neporažen u 41 uzastopnoj utakmici u grupnoj fazi Lige prvaka, što ih čini favoritima.

Međusobni omjer
Ovo je prvi susret ovih klubova nakon legendarnog finala Kupa prvaka 1982. godine, kada je Aston Villa pobijedila Bayern 1-0. Mnogo se toga promijenilo, a Bayern sada ulazi kao težak protivnik za svakog suparnika u Europi.

Prijedlog za klađenje
Očekujemo intenzivnu utakmicu s mnogo prilika za oba tima, ali Bayernov napad predvođen Harryjem Kaneom i Jamalom Musialom trebao bi prevagnuti. Preporučujemo klađenje na više od 2.5 gola s mogućim rezultatom 3-1 u korist Bayerna.

  • Datum i vrijeme: Srijeda, 2. listopada, 21:00h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 – 1.45

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*