Tiket dana (Srijeda, 02.10.2024)

Nogometni ljubitelji sutra mogu uživati u spektakularnim dvobojima iz Lige prvaka. Timovi diljem Europe nastavljaju borbu za ključne bodove u grupnoj fazi, a predstojeći susreti mogli bi značajno utjecati na konačne ishode. Očekujemo napete utakmice s puno taktike i vrhunskih individualnih nastupa.

Kvote su bile točne u trenutku pisanja ovog članka.

Girona – Feyenoord – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.85 u Germania

Girona uživa u izvrsnoj sezoni, s napadačkom igrom koja ih drži pri vrhu La Lige. Njihov napad, predvođen Cristianom Portugu, predstavlja stalnu prijetnju protivnicima, dok su na domaćem terenu zabilježili niz uvjerljivih pobjeda. Ipak, njihova obrana ponekad pokazuje slabosti, što protiv snažnih protivnika može stvoriti probleme.

Feyenoord ulazi u ovu utakmicu nakon niza pobjeda u domaćem prvenstvu, ali su u gostima često ranjivi. Napadači poput Santiaga Giméneza pokazali su se učinkovitim, no njihova obrana nije stabilna, što protiv napadački moćnih ekipa poput Girone može dovesti do puno prilika.

Tip da Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 čini se logičnim izborom. Kladionica Germania nudi koeficijent 1.85 za ovaj ishod.

Lille – Real Madrid – Real Madrid će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol @ 3.15 u Germania

Lille je domaćin susreta protiv najtrofejnijeg europskog kluba, ali im forma nije ujednačena. Iako imaju talentirane igrače u napadu, poput Jonathana Davida, Lille često oscilira u izvedbama. Njihova obrana nije na razini koja bi mogla zaustaviti Real Madrid, ali na domaćem terenu uvijek imaju šansu postići gol.

Real Madrid, pod vodstvom Carla Ancelottija, i dalje dominira u Ligi prvaka. S igračima poput Viniciusa i Bellinghama u sjajnoj formi, Real je favorit. Iako im obrana ponekad dopušta golove, njihov napad je dovoljno snažan da nadoknadi te slabosti i osigura pobjedu.

Tip da Real Madrid će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol, čini se izglednim. Kladionica Germania nudi koeficijent 3.15 za ovu okladu.

Liverpool – Bologna – Liverpool će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.55 u Germania

Liverpool igra fantastično ove sezone, s Mohamedom Salahom u vrhunskoj formi. Na Anfieldu rijetko gube bodove, a njihova ofanzivna igra gotovo uvijek donosi golove. Kloppova ekipa ima dovoljno širine da rotira igrače, a da i dalje ostanu dominantni.

Bologna dolazi u Anfield s ciljem pružiti jak otpor, ali protiv moćnog Liverpoola to će biti težak zadatak. Iako su u talijanskoj ligi ostvarili nekoliko dobrih rezultata, njihova obrana nije dovoljno čvrsta da izdrži pritisak Liverpoola.

Tip da Liverpool će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 izgleda vrlo razumno. Germania nudi koeficijent 1.55 za ovu opciju.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 9.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*