Tip dana: Arsenal – PSG: Gunnersi žele prvu pobjedu u Ligi prvaka na domaćem terenu!

Tip Dana na kladjenje.hr

Današnja utakmica u UEFA Ligi prvaka između Arsenala i PSG-a donosi mnogo uzbuđenja. Arsenal, neporažen u zadnjih 14 utakmica, traži pobjedu na domaćem terenu. S druge strane, PSG dolazi u London bez nekoliko ključnih igrača, ali i dalje ima opasne napadačke opcije. Obje ekipe su u vrhunskoj formi i utakmica bi mogla biti ključna za nastavak grupne faze.

Arsenal: Favoriti na domaćem terenu

Arsenal se ove sezone pokazuje kao ozbiljan kandidat za velike rezultate u svim natjecanjima. Neporaženi su u zadnjih 14 utakmica, s 11 pobjeda, te su kod kuće neporaženi u europskim natjecanjima već 11 utakmica. Njihov zadnji nastup u Ligi prvaka bio je remi 0-0 protiv Atalante, gdje je David Raya odigrao ključnu ulogu s nekoliko sjajnih obrana, uključujući obranjen penal.

Unatoč ozljedama nekoliko važnih igrača poput Ben Whitea i Martina Ødegaarda, Arteta ima na raspolaganju snažan tim. Bukayo Saka je jedan od ključnih igrača ove sezone s već pet asistencija, dok će napad predvoditi Gabriel Jesus ili Kai Havertz. Arsenalova obrana, na čelu s Gabrielom i Salibom, bit će ključna u zaustavljanju napada PSG-a.

PSG: Oslabljeni, ali opasni

PSG dolazi u London s nekoliko važnih izostanaka. Ousmane Dembélé je izostavljen iz momčadi zbog disciplinskih problema, dok Gianluigi Donnarumma i Lucas Hernandez neće nastupiti zbog ozljeda. Ipak, Luis Enrique još uvijek ima opasan napadački potencijal u vidu Bradleya Barcole, Kola Muanija i Lee Kang-ina.

PSG je neporažen u posljednjih 10 utakmica, ali su pokazali određene slabosti, pogotovo u gostujućim utakmicama. Iako nisu uspjeli pobijediti Arsenal u dosadašnjim susretima, motivirani su prekinuti taj niz i osigurati bodove na teškom gostovanju.

Naš prijedlog

Arsenal ulazi u ovaj susret kao favorit, posebno zbog domaćeg terena i dosadašnjeg uspjeha u Ligi prvaka. Iako PSG ima potencijal da zakomplicira situaciju, brojni izostanci kod gostiju ostavljaju Arsenal u boljoj poziciji.

Preporučujemo klađenje na Arsenal će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol , jer obje ekipe imaju snažan napadački potencijal. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.10 za ovu opciju.

Druga preporuka je klađenje na Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 , jer su obje ekipe sklone igranju napadačkog nogometa s puno prilika za golove. Germania nudi koeficijent 1.75 za ovu opciju.

Na kraju, preporučujemo klađenje na Prvo poluvrijeme će završiti neriješeno , jer obje momčadi često sporije ulaze u važne utakmice, što može rezultirati izjednačenim rezultatom na poluvremenu. Germania nudi koeficijent 2.30 za ovu opciju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*