Prognoza: Atletico Madrid vs Real Madrid (Nedjelja, 29. rujna, 21:00h)

Madrid se priprema za jedan od najvećih derbija u španjolskoj ligi kada Atletico dočekuje Real Madrid na stadionu Metropolitano. Obje momčadi ulaze u ovaj susret neporažene u La Ligi, a pobjeda bi donijela važan korak u borbi za vrh. Očekuje nas napet susret s puno intenziteta.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Atletico Madrid

Atletico Madrid je u solidnoj formi, sa sedam neporaženih utakmica u nizu. U posljednjoj utakmici pobijedili su Celtu Vigo 1-0 zahvaljujući kasnom golu Juliana Alvareza. Iako su bez nekoliko igrača poput Cesara Azpilicuete i Thomasa Lemara, Diego Simeone ima snažnu momčad na raspolaganju, s Antoineom Griezmannom i Alvarezom u napadu. Atletico je ove sezone pokazao balans između čvrste obrane i opasnog napada, pogotovo na domaćem terenu.

Real Madrid

Real Madrid dolazi u derbi s nizom od pet uzastopnih pobjeda, uključujući dramatičnu 3-2 pobjedu nad Alavesom. Ipak, momčad Carla Ancelottija pokazala je određene slabosti u obrani, pogotovo nakon što su dopustili dva gola u završnici te utakmice. Kylian Mbappe, koji je trebao biti zvijezda ovog derbija, propustit će utakmicu zbog ozljede, dok su Dani Ceballos i Eduardo Camavinga također izvan terena. Unatoč problemima, Vinicius Junior i Rodrygo predvode napadačku liniju koja je ove sezone vrlo učinkovita.

Međusobni omjer

U posljednjih pet međusobnih susreta, Atletico je dva puta slavio, dok je Real ostvario jednu pobjedu. Prošle sezone, Atletico je kod kuće pobijedio 3-1, što im daje dodatnu motivaciju za ovaj susret.

Prijedlog za klađenje

S obzirom na trenutnu formu i ozljede u Real Madridu, predlažemo klađenje na At.Madrid će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2.

  • Datum i vrijeme: Nedjelja, 29. rujna, 21:00h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: At.Madrid će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 – 1.85

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*