Prognoza: Manchester United vs Tottenham (Nedjelja, 29. rujna, 17:30h)

Manchester United dočekuje Tottenham na Old Traffordu u jednom od derbija Premier lige ove nedjelje. Obje ekipe traže kontinuitet nakon mješovitih rezultata u domaćem prvenstvu. S obzirom na povijest dramatičnih utakmica između ovih klubova, očekuje se još jedan napeti susret.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Manchester United

Manchester United ulazi u ovaj susret s nekoliko ozlijeđenih ključnih igrača, uključujući Lukea Shawa i Victora Lindelofa. Ipak, povratak Masona Mounta i Rasmusa Højlunda donosi novu energiju u momčad. United je ove sezone pokazao neujednačenu formu, s pobjedama protiv Barnsleya i Southamptona, ali su se mučili u remijima protiv Crystal Palacea i Twentea. U napadu, Joshua Zirkzee i Marcus Rashford bit će ključni igrači za probijanje Tottenhamove obrane.

Tottenham Hotspur

Tottenham dolazi u Manchester u nizu od tri uzastopne pobjede u svim natjecanjima, uključujući 3-0 trijumf protiv Qarabaga u Europskoj ligi. Son Heung-Min je pod znakom upitnika zbog ozljede, ali Spursi imaju dovoljno napadačkih opcija poput Brennana Johnsona i Jamesa Maddisona. Tottenhamova obrana također izgleda stabilnije, a Cristian Romero i Micky van de Ven čine snažan stoperski par. Međutim, nedostaje im dosljednost u Premier ligi, što bi moglo biti odlučujuće.

Međusobni omjer

Posljednjih pet susreta između Manchester Uniteda i Tottenhama donijelo je mnogo golova, s Unitedom koji je ostvario dvije pobjede, dok je Tottenham slavio jednom. Posljednji susret završio je neriješeno 2-2 u siječnju 2024. godine.

Prijedlog za klađenje

Očekujemo izjednačen susret s mogućnošću manjeg broja golova. Obje momčadi će imati svoje šanse, ali rezultat bi mogao biti neizvjestan. Naša preporuka je Tottenham će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3.

  • Datum i vrijeme: Nedjelja, 29. rujna, 17:30h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Tottenham će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 – 2.30

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*