Tiket dana (Subota, 28.09.2024)

Nogometni navijači danas mogu uživati u utakmicama iz Premier lige, Serie A i La Lige. Ekipe diljem Europe nastavljaju borbu za ključne bodove, a utakmice ovog vikenda mogle bi oblikovati budućnost njihovih sezona. Očekujemo napete dvoboje, s mnogim taktičkim izazovima i izvanrednim individualnim nastupima.

Kvote su bile točne u trenutku pisanja ovog članka.

Wolverhampton – Liverpool – Liverpool će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.82 u Germania

Wolverhampton se bori na začelju tablice s problemima u oba smjera igre. Trener Gary O’Neil nije uspio stabilizirati ekipu, koja je zabilježila niz poraza i primila mnogo golova. Iako pokazuju borbenost, nedostatak sigurnosti u obrani i slab učinak u napadu ih čini ranjivima.

Liverpool, pod vodstvom Arnea Slota, uživa u izvrsnom početku sezone. Momčad se oslanja na ofanzivne kapacitete, ali i defanzivnu čvrstinu. Gravenberch i Luis Diaz su ključni igrači u ovom usponu. S trenutačno samo dva primljena gola u sezoni, Liverpool je ozbiljan kandidat za naslov.

Tip da Liverpool će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 čini se kao odličan izbor. Germania nudi koeficijent 1.82 za ovu opciju.

Bologna – Atalanta – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.35 u Germania

Bologna je u solidnoj formi na domaćem terenu, no defanzivno su pokazali slabosti u nekim ključnim susretima. Trener Thiago Motta radi na boljoj organizaciji momčadi, ali protiv jačih napadačkih ekipa često im je teško održati čistu mrežu.

Atalanta, poznata po svom napadačkom stilu igre, dolazi u ovaj meč nakon nekoliko odličnih nastupa. Napadači, predvođeni Rasmusem Højlundom, stvaraju mnogo prilika, a očekuje se da će i ovdje napasti svim snagama. Njihova otvorena igra često rezultira golovima s obje strane.

Tip da Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 čini se izglednim. Germania nudi koeficijent 2.35 za ovaj ishod.

Real Sociedad – Valencia – Real Sociedad će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.87 u Germania

Real Sociedad ima stabilnu sezonu, s naglaskom na kontroliranu igru u veznom redu. Trener Imanol Alguacil gradi momčad koja je defanzivno čvrsta, no i dalje im nedostaje konzistentnost u napadu. Međutim, na domaćem terenu često stvaraju mnogo prilika.

Valencia se muči s kontinuitetom, ali pokazuju znakove života u napadu, s mladim igračima poput Pepela koji se ističu. Ipak, njihova obrana je ranjiva, što Real Sociedad može iskoristiti.

Tip da Real Sociedad će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 izgleda vrlo realno. Germania nudi koeficijent 1.87 za ovu opciju.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 8.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*