Prognoza: Chelsea vs Brighton (Subota, 28. rujna, 15:00h)

Chelsea dočekuje Brighton na Stamford Bridgeu u napetoj Premierligaškoj utakmici. Bluesi dolaze nakon uvjerljivih pobjeda protiv West Hama i Barrowa, dok Brighton traži povratak u formu nakon remija s Nottingham Forestom. Ovaj duel obećava atraktivnu igru i puno golova.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Chelsea

Chelsea je u sjajnoj formi s četiri utakmice bez poraza, uključujući impresivne pobjede nad West Hamom (3-0) i Barrowom (5-0). Iako Reece James i Romeo Lavia ostaju ozlijeđeni, Enzo Maresca može računati na dubok kadar, predvođen Nicolasom Jacksonom i Coleom Palmerom. S njihovom brzinom i presingom, očekuje se da će iskoristiti Brightonovu visoku obranu i stvoriti mnoge šanse.

Brighton

Brighton je još neporažen u Premier ligi ove sezone, ali njihov remi s Nottingham Forestom (2-2) pokazao je ranjivost u obrani. Ključni igrač, Joao Pedro, propustit će utakmicu zbog ozljede, dok je veteran James Milner pod znakom upitnika. Unatoč tome, Brightonova tehnička kvaliteta i napadačka širina s Mitomom i Mintehom prijete svakom protivniku.

Međusobni omjer

U posljednjih pet susreta, Chelsea je slavio tri puta, dok je Brighton ostvario dvije pobjede. Posljednja utakmica završila je pobjedom Chelsea 2-1 u svibnju 2024. godine.

Prijedlog za klađenje

Očekujemo utakmicu s puno prilika na obje strane, no Chelsea je u boljoj formi i igra kod kuće. Naša preporuka je pobjeda Chelsea s mogućim rezultatom 2-1.

  • Datum i vrijeme: Subota, 28. rujna, 16:00h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Chelsea će pobijediti na utakmici – 1.70

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*