Prognoza: Newcastle vs Man. City (Subota, 28. rujna, 13:30h)

Newcastle i Manchester City sastaju se u subotu na St. James’ Parku u jednoj od najuzbudljivijih utakmica Premier lige. City dolazi kao favorit, ali Newcastle će tražiti iskupljenje nakon iznenađujućeg poraza u prošlom kolu protiv Fulhama. Obje ekipe žele nastaviti borbu za vrh tablice, što obećava napetu utakmicu.

Posjetite našu sekciju Tip dana gdje svakodnevno donosimo analize i prognoze najpopularnijih utakmica. Također, ne propustite našu Tiket dana rubriku gdje vam donosimo najbolje kvote i prijedloge za popularne sportske događaje.

Newcastle United

Newcastle je u solidnoj formi ove sezone, s tri pobjede u prvih pet utakmica, ali posljednji poraz od Fulhama (3-1) poljuljao je njihov zamah. Unatoč tome, Magpiesi su pokazali borbeni duh protiv Wolverhamptona i Tottenhama, pobjeđujući u ključnim susretima. Međutim, njihova obrana je oslabljena izostancima ključnih igrača poput Svena Botmana i Jamaala Lascellesa, dok je napadač Alexander Isak pod upitnikom zbog ozljede prsta na nozi. Harvey Barnes i Anthony Gordon vode napadačke akcije, ali momčad će morati biti na vrhuncu kako bi ugrozila Manchester City.

Manchester City

City dolazi u Newcastle s ambicijama da nastave svoj pohod prema petom uzastopnom naslovu Premier lige. Iako su prošlog tjedna remizirali s Arsenalom (2-2), pokazali su svoju snagu s pobjedom protiv Watforda u Carabao Cupu. Međutim, ozljeda Rodrija i dugotrajna odsutnost Kevina De Bruynea mogla bi predstavljati izazov za Guardiolu. Usprkos tim problemima, City i dalje posjeduje nevjerojatnu dubinu i kvalitetu u momčadi s igračima poput Erlinga Haalanda i Phil Fodena koji nose napadačku igru.

Međusobni omjer

U posljednjih pet međusobnih susreta, Manchester City je dominirao s četiri pobjede, dok je Newcastle uspio ostvariti jednu pobjedu. Posljednji susret na Etihadu završio je pobjedom Cityja 2-0. Iako su Magpiesi prošle sezone u jednom susretu uspjeli namučiti City, povijesno gledano, momčad Pepa Guardiole ima značajnu prednost.

Prijedlog za klađenje

Ova utakmica donosi sudar dviju ambicioznih momčadi, ali Manchester City je blagi favorit zbog dubljeg kadra i dosadašnjih međusobnih uspjeha. Ipak, Newcastle kod kuće može biti opasan, posebno ako iskoriste prednost oslabljene obrane Cityja. Preporučujemo klađenje na oba tima daju gol, s mogućim rezultatom 2-1 u korist Manchester Cityja.

  • Datum i vrijeme: Subota, 28. rujna, 13:30h
  • Kladionica: Germania
  • Kvote: Oba tima će postići gol na utakmici – 1.55

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*