Tiket dana (Petak, 27.09.2024)

Nogometni ljubitelji sutra mogu uživati u utakmicama iz Ligue 1, Bundeslige i Serie A. Momčadi iz cijele Europe nastavljaju svoje borbe, dok ljubitelji sporta iščekuju napete dvoboje i spektakularne nastupe. Sutra očekujemo uzbudljive susrete koji bi mogli donijeti velike preokrete i bodove ključne za nastavak sezone.

Kvote su bile točne u trenutku pisanja ovog članka.

PSG – Rennes – PSG će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.80 u Germania

PSG ulazi u ovaj susret nakon remija 1-1 protiv Reimsa, što je prvi put da su izgubili bodove ove sezone. Pod vodstvom Luisa Enriquea, PSG je ove sezone pokazao impresivan napad, ali suočavaju se s brojnim ozljedama ključnih igrača poput Asensija, Ramosa i Donnarumme. Bez obzira na to, PSG je favorit na domaćem terenu, gdje su neporaženi u Ligue 1 ove sezone.

Rennes, s druge strane, dolazi nakon remija s Lensom i ima problema u gostujućim utakmicama ove sezone. Tim Juliena Stéphan nije uspio osvojiti bodove na gostovanjima, a uz ozljede važnih igrača poput Jote i Gomeza, njihov zadatak protiv PSG-a bit će težak.

Tip da PSG će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 izgleda razumno. Kladionica Germania nudi koeficijent 1.80 za ovaj ishod.

Dortmund – Bochum – Dortmund će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol @ 2.10 u Germania

Borussia Dortmund ulazi u ovaj susret s velikim ambicijama nakon dobrih rezultata u domaćem prvenstvu. Trenutno se bore za vrh tablice Bundeslige, a njihov napadački stil igre stvara velike probleme suparnicima. Marco Reus i Malen su u odličnoj formi i mogli bi predvoditi momčad do još jedne pobjede kod kuće.

Bochum se nalazi pri dnu tablice i ima ozbiljnih problema u obrani, pogotovo na gostovanjima. Njihov učinak na početku sezone nije bio impresivan, a obrana je primala puno golova. U ovoj utakmici morat će pružiti svoj maksimum, ali malo je vjerojatno da će uspjeti nadmašiti Dortmund.

Tip da Dortmund će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol čini se sigurnim izborom. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.10 za ovaj ishod.

AC Milan – Lecce – Milan će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.00 u Germania

AC Milan nastavlja svoju sezonu s ciljem osvajanja naslova u Serie A. Nakon pobjede nad Fiorentinom, momčad Stefana Piolija pokazuje solidnu formu, pogotovo kod kuće. Njihova ofenziva predvođena Leãom i Giroudom zadaje velike probleme protivnicima.

Lecce, iako autsajder u ovoj utakmici, pokazao je solidne nastupe na gostovanjima. Njihov napad predvođen Almquistom stvorio je dosta prilika ove sezone, a poznati su po sposobnosti da iznenade jače protivnike.

Tip Milan će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 nudi dobar omjer rizika i nagrade. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.00 za ovaj ishod.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 7.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*