Tiket dana (Srijeda, 25.09.2024)

Današnji nogometni program donosi uzbudljive utakmice iz La Lige i Europa lige. Među ključnim susretima su dvoboji između vrhunskih momčadi koje traže važne bodove. Očekuju nas veliki dvoboji, a današnje utakmice mogle bi donijeti pregršt golova i uzbuđenja.

Kvote su bile točne u trenutku pisanja ovog članka.

Barcelona – Getafe – Barcelona će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.63 u Germania

Barcelona ulazi u ovaj susret kao apsolutni favorit nakon šest uzastopnih pobjeda u La Ligi. Momčad pod vodstvom Hansija Flicka dominira domaćim prvenstvom, a ofenziva predvođena Lewandowskim i Raphinhom čini ih nepobjedivima na domaćem terenu. Nedavna pobjeda protiv Villarreala 5-1 pokazuje njihovu spremnost da nastave u istom tempu, unatoč nekoliko ozljeda ključnih igrača.

Getafe, s druge strane, ulazi u ovaj meč kao momčad bez pobjede ove sezone. Njihova obrana je pod velikim pritiskom, a u posljednja tri gostovanja nisu uspjeli postići više od jednog gola. Iako su uspjeli remizirati u nekoliko mečeva, ofenzivno se bore s postizanjem golova, što ih stavlja u iznimno težak položaj pred ovaj susret.

Tip Barcelona će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 čini se logičnim izborom. Kladionica Germania nudi koeficijent 1.60 za ovaj ishod.

Man. Utd. – Twente – Man.Utd. će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol @ 2.50 u Germania

Manchester United igra na domaćem terenu s visokom razinom samopouzdanja nakon dobrih rezultata u Premier ligi. Erik ten Hag uspješno je stabilizirao ekipu, dok Rashford i Fernandes predvode napadačke akcije. United je na domaćem terenu u nizu pobjeda, a napad je postigao više od dva gola u posljednjim utakmicama.

Twente se ove sezone pokazao kao neugodan protivnik, unatoč ulozi autsajdera. Njihova ofenzivna igra donijela im je dobre rezultate na gostovanjima, gdje su često uspjeli postići barem jedan gol. Očekuje se da će pokušati iskoristiti slabije trenutke obrane Manchester Uniteda.

Tip Man.Utd. će pobijediti na utakmici i oba tima će postići gol čini se vrlo izglednim. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.50 za ovaj ishod.

Nice – Real Sociedad – Utakmica će završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 3.50 u Germania

Nice je u dobroj formi i drži solidne rezultate u domaćem prvenstvu. Obrana im je čvrsta, ali u napadu nisu uvijek efikasni. Na domaćem terenu često pružaju tijesne utakmice, a s jakim protivnicima poput Real Sociedada, očekuje se izjednačena borba.

Real Sociedad također ima solidnu sezonu, a posebno se ističu u defanzivi. Iako nisu nepobjedivi, često uspijevaju izboriti bod na gostovanjima protiv jakih ekipa. Njihove utakmice često završavaju s malim brojem golova, što ovu utakmicu čini izazovnom za predviđanje​.

Tip da Utakmica će završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 čini se razumnim izborom. Kladionica Germania nudi koeficijent 3.25 za ovaj ishod.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 13.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*