Tiket dana (Ponedjeljak, 23.09.2024)

Današnja nogometna ponuda pruža nekoliko atraktivnih opcija za klađenje, s posebnim naglaskom na ligaške dvoboje u top europskim ligama.

Serie A i La Liga donose napete duele s potencijalom za iznenađenja, dok su klađenja na golove ili kombinacije ishoda posebno zanimljiva zbog formi momčadi. U portugalskoj ligi također postoji veliki interes za klađenje na favorite. Danas su idealne prilike za iskorištavanje razlika u kvotama i formama momčadi.

Kvote su aktualne u trenutku sastavljanja.

Atalanta – Como – Atalanta će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.70 u Germania

Atalanta dočekuje Como kao veliki favorit, unatoč nestabilnom početku sezone. Atalanta je u posljednje dvije utakmice pokazala napredak, pobijedivši Fiorentinu 3-2 i remiziravši s Arsenalom u Ligi prvaka. S obzirom na domaći teren i snažan napad koji predvode Charles De Ketelaere i Ademola Lookman, očekuje se da će Atalanta kontrolirati utakmicu.

S druge strane, Como se suočava s problemima, prvenstveno zbog obrambenih ozljeda i činjenice da su u sezoni bez pobjede, uz dva remija u četiri kola. Obrana Coma je nestabilna, posebno nakon što su u prošloj utakmici protiv Bologne ispustili vodstvo od 2-0 i završili remijem. Zbog slabih defenzivnih performansi i nedostatka ključnih igrača poput Varanea i Dossene, očekuje se da će Atalanta dominirati i utakmica završiti s barem dva postignuta gola.

S obzirom na ove faktore, tip Atalanta će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 ima vrlo dobre temelje. Koeficijent u kladionici Germania za ovaj ishod iznosi 1.70.

Betis – Mallorca – Betis će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 3.10 u Germania

Real Betis ulazi u ovaj meč kao blagi favorit, pogotovo zbog odličnih nastupa na domaćem terenu. Nakon sporog početka sezone, Betis je u posljednja dva kola zabilježio pobjede nad Leganesom i Getafeom, što im je podiglo samopouzdanje. Njihova obrana je čvrsta, ali napad predvođen Vitorom Roqueom i Abdeom Ezzalzoulijem može donijeti dodatnu opasnost, što povećava šanse za golove.

S druge strane, Mallorca se ove sezone oslanja na solidnu obranu, ali im nedostaje učinkovitost u napadu. Iako su pobijedili Real Sociedad u posljednjoj utakmici, Mallorca se muči u gostima, s jednom pobjedom u četiri pokušaja. Njihov glavni problem su ozljede i suspenzije koje umanjuju rotacijske mogućnosti trenera Arrasatea. Betis je neporažen kod kuće u ovoj sezoni, a Mallorca ima negativan učinak u međusobnim susretima, posebno u napadačkom dijelu.

Za ovaj susret, tip Betis će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 se čini vrlo izglednim. Koeficijent u kladionici Germania za ovaj ishod je 3.10.

Betis – Mallorca – Benfica će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.10 u Germania

Benfica dolazi na gostovanje protiv Boaviste s velikim ambicijama nakon niza pozitivnih rezultata. Pobjede protiv Santa Clare i Crvene zvezde dodatno su podigle samopouzdanje ekipe, koja će tražiti još jednu pobjedu. Benfica ima snažan napadački potencijal s João Máriom i Rafaom Silvom, a zadnja linija pokazuje stabilnost u obrani, primivši samo jedan gol u posljednje dvije utakmice.

Boavista, s druge strane, nalazi se u formi bez pobjede u zadnja četiri kola, ali unatoč problemima u napadu, obrana im je i dalje solidna. U zadnjih pet utakmica primili su samo četiri gola, što im daje nadu u ovom susretu. Ipak, Benfica je trenutno u boljoj formi, i očekuje se da će dominirati utakmicom.

Uz te činjenice, tip Benfica će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 čini se kao logičan izbor. Kladionica Germania nudi koeficijent 2.10 za ovaj ishod.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 11.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*