Tiket dana (Srijeda, 11.09.2024)

Pred nama je, u smislu klađenja, jedan vrlo siromašan dan, jer se samo ponegdje u Europi igra nogomet vrijedan spomena. Unatoč tome, sastavili smo za vas tradicionalni dnevni tiket s parovima iz nižih liga Njemačke. Napominjemo da su kvote bile aktualne u trenutku pisanja ovog tiketa te su stoga podložne promjenama.

Lok. Leipzig – Zwickau – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.15 u Germania

Sedmo kolo Regionalne lige Njemačke (4. rang natjecanja) donosi nam dvoboj između trenutno drugoplasirane ekipe Lokomotive iz Leipziga i četrnaestoplasiranog Zwickaua. Domaći sastav je prethodnu sezonu završio na 10. mjestu na tablici s 43 osvojena boda, dok su gosti s 2 boda manje završili na 12. poziciji. Lokomotiva je u novu sezonu ušla na vrlo dobar način te do sada nisu ostvarili niti jedan poraz, uz 4 pobjede i 2 remija. Imaju najbolju obranu u cijeloj ligi sa samo 2 primljena gola u dosadašnjih 6 kola. Zwickau, s druge strane, ima jednu od najgorih obrana u ligi s 14 primljenih golova, što znači da u prosjeku primaju 2 gola po utakmici. Ekipa Lokomotive je u prošlom kolu slavila u gostima protiv drugog tima Hertha sa 0:6, dok je Zwickau na domaćem terenu poražen od Altglienickea sa 0:3, što dovoljno govori u kakvoj su formi ove dvije ekipe.

Smatramo da će ovo biti efikasna utakmica i prema tome predlažemo igru zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 po kvoti 2.15 u Germania kladionici.

Altglienicke – CZ Jena – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.35 u Germania

I ovaj meč bit će odigran u okviru Regionalne lige Njemačke, a u njemu se sastaju jedanaestoplasirani Altglienicke i prvoplasirana ekipa Jene. Domaći sastav je prethodnu sezonu završio na 6. mjestu s 53 osvojena boda, dok je Jena s istim brojem bodova, ali zbog lošije gol razlike, završila na 7. poziciji. Ove sezone su se uloge ipak promijenile, jer je Jena uvjerljivo najbolji tim u novoj sezoni s svih 6 pobjeda do sada. Sa 22 postignuta gola imaju najbolji napad u cijeloj ligi i svaki je protivnik do sada imao problema s ovom ekipom. Altglienicke je prekinuo seriju od 2 uzastopna poraza u posljednjem kolu, kada je slavio na gostovanju protiv Zwickaua s uvjerljivih 0:3. Gosti ovdje danas sigurno dolaze po bodove, a efikasna utakmica je nešto što svakako očekujemo u sudaru ove dvije ekipe.

Naš prijedlog je da pokušate s kombinacijom zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 po kvoti 2.35 u Germania kladionici.

VFC Plauen – Meuselwitz – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.55 u Germania

Kao što smo i naglasili u uvodu, danas smo se posvetili utakmicama Regionalne lige Njemačke, pa je tako i posljednji susret na tiketu iz iste lige. U ovom duelu snage će odmjeriti dvije ekipe koje su na vrlo loš način otvorile novu sezonu. Domaći Plauen je sa 4 osvojena boda na posljednjem mjestu na tablici, dok je gostujući Meuselwitz na 15. mjestu sa samo bodom više. I jedna i druga ekipa imaju vrlo lošu obranu, pa s 14 primljenih golova spadaju među najlošije obrane u cijeloj ligi. Plauen je u nizu od 3 uzastopna poraza, dok je Meuselwitz u prošlom kolu prekinuo loš niz i upisao prvu pobjedu u sezoni, svladavši Chemnitzer sa 1:0. Oba tima vape za pobjedom i sigurno je da ćemo ovdje gledati vrlo zanimljivu utakmicu, s prilikama na obje strane.

Naš prijedlog je da pokušate s igrom oba tima će postići gol na utakmici po kvoti 1.55 u Germania kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 7.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*