Tiket dana (Subota, 07.09.2024)

Ponovo su utakmice Lige nacija, kao i kvalifikacije na ostalim kontinentima, u centru pažnje, ali se danas igra i u nižim ligama širom Evrope. Predložene kvote bile su aktualne u trenutku sastavljanja prijedloga.

Ukrajina – Albanija – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.62 u Germania

Ukrajinci nisu uspjeli da se domognu osmine finala na EURU u Njemačkoj, kao ni Albanci, mada se od ovih prvih to očekivalo. Ispostavilo se da je Ukrajinu izbacio onaj prvi meč koji su od Rumunja izgubili sa 3:0, pa pobjeda nad Slovacima i remi s Belgijom nisu bili dovoljni, budući da su u grupi sve ekipe imale po 4 boda, ali je njihova gol razlika, upravo zbog tog meča, bila najslabija. Albanija je prikazala više nego što se vjerovalo da može u grupi sa Španjolskom, Italijom i Hrvatskom. Istina, osvojili su samo jedan bod, protiv Hrvata, ali su i protiv Azzura i protiv Furije izgubili s minimalnom razlikom od jednog gola. Iako je ovo grupa u B diviziji, sve četiri reprezentacije igrale su u Njemačkoj, jer su tu još Češka i Gruzija. Prema općem mišljenju, grupa je dosta izjednačena i sve selekcije imaju svoju šansu za osvajanje prvog mjesta i plasman u najjaču diviziju Lige nacija. Hendikep za Ukrajinu je i dalje to što utakmice ne igraju u svojoj zemlji pa će tako Albaniju ugostiti u Češkoj.

Očekujemo mali broj golova na premijeri u ovom ciklusu i za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.62 u kladionici Germania.

Grčka – Finska – Grčka će pobijediti na utakmici @ 1.68 u Germania

Helenci su u kvalifikacijama za EURO bili u teškoj grupi i nisu uspjeli da se izbore s Francuzima i Nizozemcima. Ipak, dobili su šansu u baražu zbog dobrih rezultata u Ligi nacija. Prošli su polufinale u kojem su sa 5:0 pobijedili Kazahstan, ali su u finalu poraženi od Gruzije na penale i ostali bez plasmana na Europsko prvenstvo. Bivši prvak Europe je željan nekog uspjeha, pa bi javnost prihvatila i plasman u A diviziju Lige nacija kao veliki poduhvat. Problem je što su u grupi s viceprvakom Europe, selekcijom Engleske, koja je u konkurenciji s Grčkom, Republikom Irskom i Finskom veliki favorit. U dvije prijateljske utakmice u lipnju igrali su dobro, pobijedili su Maltu i izgubili u Njemačkoj od Pancera tek u finišu meča. Finska je također tražila put do Njemačke kroz baraž, ali je već u polufinalu Wales bio previsoka prepreka za njih. Grci i Finci su bili u istoj grupi u kvalifikacijama za EURO 2020. kao i u Ligi nacija 2018. godine. Na sva četiri meča pobjedu je odnosio tim koji je igrao na svom terenu i čini nam se da će se i sada to dogoditi.

Za Grčka će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobija koeficijent 1.68.

Gruzija – Češka – Gruzija će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno @ 1.67 u Germania

Posle odmjeravanja snaga na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ove dvije selekcije će se ponovno suočiti na startu Lige nacija. Taj okršaj u Hamburgu prije dva i pol mjeseca okončan je remijem, a do pobjede su mogli doći i jedni i drugi. Na kraju je Gruzija, zahvaljujući pobjedi nad Portugalom u trećem kolu, prošla dalje, dok su Knedličke morale kući jer im je jedini osvojeni bod bio upravo taj protiv Gruzije. Kvarackelija i ekipa nisu mogli dalje od osmine finala, ali su ostavili odličan dojam na svom debitantskom nastupu i sigurni smo da će ih navijači gromoglasno pozdraviti na prvom meču nakon povijesnog EURA. Na Česima je da im pokvare planove, ali to je lakše reći nego učiniti pred duel u Tbilisiju. Treba ozbiljno računati na Gruzijce u narednom periodu, na scenu polako stupa generacija koja je igrala polufinale Europskog prvenstva, i od ove selekcije tek treba očekivati dobre rezultate. Smatramo da domaćin ne može izgubiti u sjajnoj atmosferi i predlažemo duplu šansu na njih.

Za Gruzija će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno kvota u kladionici Germania iznosi 1.67.

Armenija – Latvija – Armenija će pobijediti na utakmici @ 1.67 u Germania

Armenci i Latvijci ponovo su u istoj grupi, kao što je bilo i u kvalifikacijama za prethodni EURO. Sada su u grupi 1 C divizije Lige nacija i premijerni meč igra se u Jerevanu. Kvalifikacije za Europsko prvenstvo nisu bile uspješne ni za jedne ni za druge, ali je Armenija makar osvojila solidnih 8 bodova, dok je baltička selekcija završila ciklus sa samo tri. Taj jedini trijumf ostvarili su baš protiv Armenije u Rigi s 2:0. Armenija je, pored trijumfa nad Latvijom, slavila i u Walesu, a još dva boda osvojili su u remijima s otočkom selekcijom i Turskom. U grupi s ove dvije reprezentacije nalaze se još Sjeverna Makedonija i Farski Otoci i svakako da postoje šanse da se osvoji prvo mjesto i napreduje u B diviziju.

Što se ovog meča tiče, smatramo da su domaći malo bliži trijumfu i predlažemo Armenija će pobijediti na utakmici za koju se u kladionici Germania dobija koeficijent koji iznosi 1.67.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 7.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*