Tiket dana (Ponedjeljak, 02.09.2024)

Slijedi desetak dana s dosta slabom ponudom, barem kada su ligaški mečevi u pitanju. Zato će tu od četvrtka biti Liga nacija, ali i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo na ostalim kontinentima. Predložene kvote bile su aktualne u trenutku sastavljanja prijedloga.

Univ. Cluj. – Dinamo Buk. – Univ.Cluj će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol @ 2.45 u Germania

Ove dvije ekipe u potpunosti su obilježile početak prvenstva u Rumunjskoj. Universitatea je pred ovo kolo bila lider, uz ekipu Oțelula jedini su bez poraza, a ostvarili su 4 pobjede i 3 remija u prvih sedam kola. Ništa lošiji nije ni velikan iz Bukurešta. Ovo bi mogla biti sezona velikog povratka Dinama u vrh rumunjskog nogometa, a gledajući kako igraju na početku sezone, tko zna, možda budu u konkurenciji i za titulu. Ono čime se Dinamo ističe je efikasnost. Postigli su 16, a primili 10 golova u sedam utakmica, što je gotovo četiri gola na svakom njihovom susretu. Takvo opredjeljenje privlači i gledatelje, a dvoboj u Klužu svakako je jedna od najzanimljivijih utakmica od početka sezone. Poslije nje slijedi pauza i dovoljno vremena da se momčadi presaberu i krenu u napornu prvenstvenu jesen. Zanimljivo je da je Universitatea u prethodnom kolu pobijedila Gloriju u Buzăuu, a samo par dana kasnije u istom gradu ispala iz kupa od nižerazrednog Metalula. Na svom terenu momčad iz Kluža je maksimalna i ne vjerujemo da će izgubiti od Dinama. Naš prijedlog je dupla šansa na domaćina, a golova bi trebalo biti na obje strane.

Za Univ.Cluj će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol koeficijent u kladionici Germania iznosi 2.45.

Asane – Kongsvinger – Kongsvinger će pobijediti na utakmici @ 2.00 u Germania

Ovim kolom počinje posljednja trećina prvenstva u norveškoj drugoj ligi. Nakon 20 odigranih kola, u sigurnom vodstvu je ekipa Vålerenge, što se, na kraju krajeva, i očekivalo, budući da ovom timu nije mjesto u ovom društvu. Zato je bitka za drugu poziciju, koja također donosi izravan plasman u elitni rang, izuzetno zanimljiva. Nekoliko je kandidata, kako za tu drugu poziciju, tako i za neko mjesto od 3. do 6. koje vodi u play-off. Bryne je na drugom mjestu, tri boda manje od njih imaju Egersund i Moss, ali su vrlo blizu Stabæk i Kongsvinger. Upravo bi Kongsvinger mogao da se pomakne neko mjesto naprijed ako pobijedi na gostovanju u Bergenu. Tamo ga čeka ekipa Åsanea, klub koji je uvijek u sjeni mnogo poznatijeg Branna. Åsane je u dobroj formi, u posljednjih pet kola imaju samo jedan poraz, i to od Brynea, koji ih je u Bergenu pobijedio s 5:2. U posljednjih 5 kola Kongsvinger nije izgubio, ali je imao čak 4 vezana remija, čiji je niz prekinuo minimalnom pobjedom nad Sandnesom u prethodnom kolu. Rezultat u prvom dijelu sezone u meču ova dva rivala zasigurno je najveća senzacija ove sezone. Åsane je slavio kao gost s čak 5:0, što svakako nije realan odnos snaga. Na Kongsvingeru je da se sada “osveti”, i mi vjerujemo da hoće.

Za Kongsvinger će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent 2.00.

Salford City – Milton K.D. – Milton K.D. će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.45 u Germania

Ni Salford ni MK Donsi ne mogu biti zadovoljni nakon tri odigrana kola u engleskoj Ligi 2. MK Donsi barem imaju jednu pobjedu, dok domaćin ovog meča, uz dva remija, ima i jedan poraz. Sve ostale utakmice 4. kola su već odigrane i, ako je suditi po početku, Gillingham je jedan od favorita za selidbu u Ligu 1. Naravno, još je jako rano proglašavati nekog favoritom, ali nam se čini da Salford i MK Donsi neće biti u konkurenciji za najviši plasman. Grad Salford je na obodu Manchestera i nije ni čudo da je nogomet neka vrsta religije ovdje. Od trenutka kada su ušli u Nacionalnu ligu, postali su zanimljiv klub, a dionice su kupili bivši manchesterovi nogometaši Beckham, Scholes, braća Neville. Ipak, većeg uzleta nije bilo, i Salford je prošlu sezonu završio tek na 20. mjestu. MK Donsi su legalni nasljednici nekadašnjeg premijerligaša Wimbledona, a sada su u istom rangu s novim Wimbledon FC-om koji su osnovali navijači. Imali su odličnu prošlu sezonu, završili su na 4. mjestu, odmah ispod crte, pa su morali u play-off koji im se nije posrećio. U dvije prošlosezonske utakmice, jedine koje su ikada igrali jedni protiv drugih, nogometaši MK Donsa su oba puta pobijedili Salford, i to uz golijade. Ove sezone nigdje golova na utakmicama ova dva rivala, pa je naš prijedlog, uz duplu šansu na goste, mali broj pogodaka.

Za Milton K.D. će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 2.45 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 12.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*