Tiket dana (Srijeda, 28.08.2024)

Nakon večerašnjih utakmica znat ćemo sve sudionike ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Tu su i izvanredna kola u Španjolskoj i talijanskoj Seriji B. Predložene kvote vrijedile su u vrijeme sastavljanja prijedloga.

Slavia Prag – Lille – Lille će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol @ 2.70 u Germania

Ulog je, kao i u svim utakmicama doigravanja za Ligu prvaka, ogroman i za oba tima je ovo utakmica sezone. Lille je u velikoj prednosti budući da je u prvoj utakmici slavio s 2:0. Nije ni Slavija bez šansi, ali čini nam se da su morali iskoristiti neku od svojih prilika na sjeveru Francuske. Osim što moraju svim silama krenuti u napad, dva gola zaostatka nisu mala stvar, a u isto vrijeme moraju obratiti veliku pažnju na obranu svoje mreže, jer će teško zabiti tri ili više golova ako im se ona bar jednom zatrese. Česi su u prošlom kolu u oba meča bili bolji od belgijskog Royal Uniona, no Lille se pokazao kao ozbiljniji protivnik. Uostalom, Lille je već izbacio Fenerbahče, a i u Ligue 1 je startao s dvije pobjede. Očekujemo da ćemo Francuze vidjeti u grupnoj fazi Lige prvaka, a što se tiče ove utakmice, naš prijedlog je dupla šansa na goste uz vjeru da će golova biti s obje strane.

Za Lille će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol kvota je 2.70 u kladionici Germania.

Slovan B. – Midtjylland – Midtjylland će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 2.15 u Germania

Moramo priznati da nas je iznenadio rezultat prve utakmice u Herningu. Smatrali smo da je danski prvak bliži pobjedi i, samim tim, plasmanu u grupnu fazu, no Slovan se pokazao kao čvrst rival i čak može žaliti što nije pobijedio u prvoj utakmici jer je imao prednost sve do desetak minuta prije kraja. Midtjylland je igrao na svoj način, držao je loptu u posjedu veći dio utakmice te je imao veliki broj pokušaja prema protivničkom golu. Budući da nijedan tim nema prednost nakon prvih 90 minuta, u revanšu moraju igrati na pobjedu i Slovaci i Danci. Ekipa iz Bratislave imala je dug put do doigravanja, startali su u prvoj rundi, dosad su eliminirali makedonsku Strugu, slovensko Celje i ciparski APOEL, dok je Midtjylland bio bolji od Santa Colome iz Andore i mađarskog Ferencvaroša. Danci su opasni i iz protunapada te vjerujemo da će u Bratislavi imati puno više prostora nego na svom terenu.

Naš prijedlog je da gosti zabiju dva gola, a za Midtjylland će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota je 2.15 u kladionici Germania.

Ath. Bilbao – Valencia – Ath.Bilbao će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.05 u Germania

Španjolci već igraju izvanredno kolo, a u trećem kolu Athletic, nakon remija s Getafeom i poraza u Barceloni, dočekuje Valenciju. I Šišmiši imaju loše iskustvo s Kataloncima; poraženi su od Barcelone na premijeri na svojoj Mestalli, a u drugom kolu su doživjeli poraz i na Balaidosu od Celte. Početkom sezone nisu zadovoljni ni jedni ni drugi, Bilbao ima velike ambicije u La Ligi, a Valencia želi prekinuti jedan vrlo loš period. Ova utakmica će se odigrati pod velikim pritiskom, a oba trenera su već u crvenoj zoni, posebno Ruben Baraja iz Valencije. Prošle sezone se utakmica u Bilbau završila bez pobjednika s rezultatom 2:2, a ovaj put smatramo da će Baskijci pobijediti, dok bi barem dvije lopte morale završiti u mreži Šišmiša iz Valencije.

Naš prijedlog je kombinacija Ath.Bilbao će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 s koeficijentom koji u kladionici Germania iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 11.9.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*