Tiket dana (Ponedjeljak, 26.08.2024)

Nije baš idealna ponuda pred nama ovog ponedjeljka, ali od svega ima pomalo. Tu su i utakmice iz onih najjačih liga, ali i iz onih “perifernih”, koje neki kladioničari obožavaju. Kvote su vrijedile u vrijeme sastavljanja prijedloga.

Cagliari – Como – Cagliari će pobijediti na utakmici @ 2.30 u Germania

Como je debitant u Serie A i sigurno je da će mu trebati vremena za prilagodbu u najjačem rangu talijanskog nogometa. Problem je što taj period aklimatizacije ne bi smio biti predug, jer je ovo jako natjecanje, i ako zaostanu na startu, veliko je pitanje mogu li kasnije nadoknaditi stvoreni minus. Na premijeri su igrali u Torinu protiv Juventusa i poraženi su od Stare dame s 3:0. To nije toliko neočekivano, ali problem je činjenica da i u drugom kolu gostuju. Tim iz grada na čuvenom jezeru sada ide na put na Sardiniju, gdje ih na otoku čeka neugodni Cagliari, koji je u prvom kolu odigrao dobar meč protiv Rome i remizirao s Vučicom u igri bez golova, ali ne i bez povoljnih prilika. U slučaju da pobijedi Como, Cagliari će sa 4 boda iz prva dva kola biti potpuno zadovoljan svojim učinkom. Ovo je prvi dvoboj ove dvije ekipe u elitnom rangu, a prije dvije godine dijelili su megdan u Serie B. Tada je Cagliari slavio na svom terenu, a meč u Comu završio je remijem.

Naš prijedlog je Cagliari će pobijediti na utakmici s koeficijentom koji u kladionici Germania iznosi 2.30.

Cartagena – Zaragoza – Zaragoza će pobijediti na utakmici @ 2.60 u Germania

Prošlog tjedna započela je i španjolska Segunda, jedna od najneizvjesnijih i najujednačenijih europskih liga. Svake sezone smo svjedoci velike borbe, kako za promociju u La Ligu, tako i za opstanak. Nakon premijernih utakmica, Zaragoza je mnogo zadovoljnija od Cartagene. Tim s Romarede gostovao je kod donedavnog prvoligaša Cádiza i deklasirao ga s 4:0. Mario Soberon je već u prvih 45 minuta dva puta pogodio mrežu domaćina, a u završnici utakmice Zaragoza je uspjela smjestiti još dvije lopte u mrežu Cádiza, kada je ishod već bio jasan. Zanimljivo je da domaćin nije bio u podređenom položaju, ali su gosti uspjeli realizirati sve svoje šanse. S druge strane, Cartagena je poražena u Burgosu, iako je prva povela na početku utakmice. Sada tim iz pokrajine Murcia ima težak zadatak osvojiti prve bodove protiv, čini se ove sezone ambicioznih Aragonesa. Prošlog prvenstva bilo je vrlo loše i za jedne i za druge, završili su ga s identičnim brojem bodova i zauzeli 14. odnosno 15. mjesto na kraju. U međusobnim dvobojima slavila je oba puta gostujuća ekipa, pa isto očekujemo i sada.

Za Zaragoza će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent 2.60.

Aalesunds – Bryne – Bryne će pobijediti na utakmici @ 2.85 u Germania

Norveški drugoligaši igraće vanredno ovog ponedjeljka. Ipak, bili su slobodni za vikend i nisu se previše potrošili tokom tjedna. Drugoplasirani Bryne ide na gostovanje kod Aalesundsa, tima koji je prethodnu godinu proveo u prvoj ligi i ispao, a ako ovako nastavi, mogao bi i ove sezone skliznuti još jedan rang niže. Trenutno je Aalesunds na 14. mjestu, ta pozicija donosi igranje u doigravanju, ali imaju samo bod više od pretposljednjeg Starta. Činilo se da su napokon uspjeli uhvatiti neku formu, imali su tri vezane pobjede početkom kolovoza i to bez primljenog gola, ali su prošlog ponedjeljka ostali praznih ruku na gostovanju kod Åsanea. Bryne je bez poraza u posljednjih šest kola, u tom periodu imali su četiri pobjede i dva remija, a ta serija ih je dovela na drugo mjesto na ljestvici, odmah iza vodeće Vålerenge. Lider je pobjegao na 10 bodova razlike, pa timu iz grada na krajnjem jugu Norveške ostaje borba za drugo mjesto koje također direktno vodi u elitu. Konkurencija je velika, Moss ima isti broj bodova, a na minimalnom zaostatku su i Stabæk, Egersund, Sogndal, Lyn i Kongsvinger, protiv kojeg su remizirali u prošlom kolu na svom terenu. Sada te bodove moraju nadoknaditi i vjerujemo da će slaviti u Aalesundsu.

Za Bryne će pobijediti na utakmici se dobiva kvota 2.85 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 17.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*