Tiket dana (Ponedjeljak, 19.08.2024)

Danas je ponedjeljak, ali to se po ponudi ne bi reklo. Utakmice se igraju širom kontinenta, kako prvenstvene tako i u kupovima. Predložene kvote su važile u trenutku sastavljanja prijedloga.

Lecce – Atalanta – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.88 u Germania

Obje ekipe već su odigrale po jedan službeni susret, ali su im protivnici bili drastično različiti. Dok je Lecce u prvom kolu domaćeg kupa pobijedio niželigašku Mantovu s 2:1, Atalanta je u Superkupu Europe izgubila od Real Madrida u Varšavi s 2:0. Boginja se u ovoj utakmici našla kao osvajač Europske lige iz prošle sezone, dok su Madriđani bili pobjednici Lige prvaka. Zahvaljujući tom prošlogodišnjem rezultatu, Atalanta će ove sezone igrati u najjačem europskom natjecanju. Imaju velike ambicije u Ligi prvaka, ali i u Serie A. Već na početku imaju neugodno gostovanje na samom jugu zemlje, a dvoboj na Via del Mareu može biti vrlo zanimljiv. Lecce igra odlično pred svojim navijačima pa ni momčadi iz Bergama, ma koliko kvalitetna bila, neće biti lako. Lecce je znao pobijediti Atalantu na svom stadionu, ali i katastrofalno izgubiti, kao prije pet sezona s 7:2.

Uglavnom, po jedan gol bi trebao pasti s obje strane, a za oba tima će postići gol na utakmici kvota je 1.88 u kladionici Germania.

Aarhus – Vejle – Aarhus će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.10 u Germania

Mora se priznati da je Aarhus neočekivano dobro startao unatoč više nego zahtjevnom rasporedu na početku danske Superlige. Prvo su igrali s prvakom Midtjyllandom, zatim s FC Kopenhagenom, a potom i sa Sønderjyskeom i Brøndbyjem. Posljednja dva meča su dobili, a i u prva dva su bili sasvim ravnopravni takmaci – protiv Midtjyllanda su uzeli bod, dok su na Parkenu vodili, ali su ostali bez bodova zbog igrača manje. Ovo je tek drugi meč u sezoni u koji ulaze kao favoriti. Vejle se nalazi na posljednjem mjestu s četiri poraza, ali ovaj tim je na sličan način započeo i prethodnu sezonu te je na kraju uspio da se u play-outu spasi najgoreg. Ni njihov raspored nije bio sjajan, a samo su od Midtjyllanda izgubili s dva razlike u prošlom kolu. Daleko od toga da se radi o lošem timu i vjerujemo da je Vejleu potrebno samo malo sreće i mečevi sa sebi sličnim ekipama kako bi krenuli s dna ka sredini tablice. Na posljednje četiri utakmice između ova dva tima ukupno su pala dva gola. Jednom je s 1:0 slavio Vejle, jednom Aarhus, a dva puta je utakmica završila bez pogodaka.

Aarhus je favorit, a uz jedinicu dodajemo i mali broj golova. Za Aarhus će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 kvota je 2.10 u kladionici Germania.

Braunschweig – E. Frankfurt – E.Frankfurt će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.55 u Germania

Nismo baš najsigurniji u kakvoj je formi gostujući Eintracht, ali domaći tim je u katastrofalnoj formi na startu sezone. Braunschweig je nekako uspio preživjeti u 2. Bundesligi, ali ako ovako nastave, teško da će i sljedećeg ljeta igrati u drugoj njemačkoj ligi. U prva dva kola doživjeli su poraze od Schalkea i Magdeburga, primili su na ta dva meča čak 8 golova, a postigli su ukupno dva. Bundesligaš iz Frankfurta još nije započeo prvenstvo, to će učiniti sljedećeg vikenda, a u generalnoj probi su poraženi od španjolske Valencije sa 3:2. Orlovi nisu mnogo trošili novca tokom ljeta – prodali su PSŽ-u Ekvadorca Williama Pacha za 40 milijuna, iz Pariza su uzeli Huga Ekitikea za 16, a Nürnbergu su dali desetak milijuna za Yilmaza. Ambicije su da se ponovno izbori Europa, a Eintracht je u prethodnim ciklusima imao i dobrih nastupa u DFB kupu. U Braunschweigu su favoriti, unatoč činjenici da su znali ispasti i od trećeligaša, ali sada očekujemo pobjedu gostujućeg Eintrachta uz barem dva postignuta gola.

Za E.Frankfurt će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 koeficijent u kladionici Germania iznosi 1.55.

Univ.Cluj – Sepsi – Univ.Cluj će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.82 u Germania

Vrh tablice rumunjske lige ima čudan izgled, bez poraza su samo tri tima – dvije Universitate i Oțelul. Trenutno je na prvom mjestu Universitatea iz Craiove s 14 bodova, Oțelul ima 11, a Universitatea iz Cluja 9, uz utakmicu manje. Rezultat tima iz Cluja još je značajniji kada se zna da su u prvih pet kola samo jednom igrali pred svojim navijačima. U tom susretu su pobijedili Hermannstadt, dok su u gostima slavili protiv gradskog rivala Cluja i uzeli po bod kod aktualnog prvaka FCSB-a, UTA-e u Aradu i Petrolula u prošlom kolu. Dva od tri remija završila su bez golova, što znači da ovaj tim zna kako sačuvati svoju mrežu. U Cluj dolazi Sepsi Sfântu Gheorghe, ekipa koja je imala dosta uspjeha u prethodnim sezonama, a sada su na solidnom 5. mjestu s 8 bodova iz pet utakmica. Sepsi je startao s dvije pobjede, zatim su vezali dva remija, a u ovaj susret ulaze nakon poraza od lidera iz Craiove na svom terenu. Ako nastave niz od po dva ishoda zaredom, ne piše im se dobro u Cluju, ali Sepsi je dovoljno kvalitetan da se vrati kući makar s bodom. Naš prijedlog je dupla šansa na domaćina uz barem dva gola ukupno na utakmici.

Za Univ.Cluj će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.82 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 11.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*