Tiket dana (Subota, 17.08.2024)

Ponuda je danas fantastična, ali su uglavnom u pitanju prva kola, barem u najjačim ligama, i vrlo je teško pogoditi ishode na početku sezone. Kvote iz prijedloga bile su važeće u trenutku sastavljanja tiketa.

Newcastle – Southampton – Newcastle će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.50 u Germania

Svrake nikako ne mogu biti zadovoljne ishodom prethodne sezone, jer su osvajanjem tek sedmog mjesta ostale bez plasmana u Europu. To je ozbiljan pad u odnosu na godinu ranije kada su se izborili za Ligu prvaka. Ipak, na klupi je ostao Eddie Howe, ali ovog ljeta njegove želje nisu bile ispunjene, barem zasad. U Newcastle su stigli mladi Lewis Hall iz Chelseaja i Danac William Osula iz Sheffielda. Prodana su dva igrača za solidan novac: Elliot Anderson Nottinghamu i Yankuba Minteh Brightonu. Southampton se vratio u elitu nakon samo jedne godine u Championshipu, što je lijep rezultat za tim iz poznate engleske luke. Kako su do plasmana stigli zahvaljujući trijumfu u play-offu, dobili su i značajan novac od Saveza. Sada je na treneru Russellu Martinu da od iskusnih igrača i dobrog broja novajlija sastavi ekipu koja neće ponovo nazad u drugu ligu.

Ovo je najdalje gostovanje za Southampton, jer s krajnjeg juga idu na krajnji sjever zemlje, a u Newcastleu nisu dobro prolazili u prethodnoj deceniji. Vjerojatno neće ni sada. Uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina. Kvota za Newcastle će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 u kladionici Germania iznosi 1.50.

Austrija Kl. – Sturm – Sturm će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.68 u Germania

Čini se da je Sturm u pravo vrijeme postao prvak u austrijskoj Bundesligi. Naime, najbolji tim Austrije ovog ljeta ne igra kvalifikacije za Ligu prvaka, jer je osvajanjem titule osigurao učešće u grupnoj fazi. Ekipa iz Graza tako je dobila cijelo ljeto da se pripremi za naporne mjesece koji joj predstoje. Ipak, početak sezone nije bio idealan. Već u prvom kolu doživjeli su poraz od Rapida u Beču i već na startu stekli zaostatak za rivalima. Stvari su popravili pobjedom nad Hartbergom prošlog tjedna, ali ni tu nisu oduševili, jer su sve do posljednjeg sučevog zvižduka imali samo gol prednosti. Austrija je u Klagenfurtu odolijevala snažnom Rapidu u prošlom kolu, ali je zato na premijeri doživjela uvjerljiv poraz u Wolfsbergeru. Vjerojatno bi domaćini bili zadovoljni osvajanjem jednog boda u meču sa šampionom, ali ni Sturm si ne smije dozvoliti još jedan kiks na početku Bundeslige.

Naš prijedlog je Sturm će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 s koeficijentom u kladionici Germania od 1.68.

Osnabruck – Freiburg – Freiburg će pobijediti na utakmici @ 1.40 u Germania

Njemački bundesligaši tradicionalno sezonu započinju utakmicama DFB kupa. Ostale niže njemačke lige već su počele, a u većini je odigrano već dva kola. Da li je to prednost ili mana slabijim timovima u duelima s elitnim ligašima, teško je reći. Događalo se da drugoligaši, a nerijetko i trećeligaši, izbace nekog od bundesligaša već na početku. Zato i Freiburg mora biti oprezan u Osnabrücku, unatoč činjenici da su Ljubičasti startali s dva poraza u trećoj ligi i bez postignutog gola. Osnabrück je proletos ispao iz Cvajte, u koju je ušao godinu ranije. Sudeći po početku sezone, teško da će se iduće godine vratiti u Cvajtu. U prvom kolu izgubili su u Sandhausenu minimalnim rezultatom, a u drugom su na svom terenu izgubili i od Auea. Freiburg je, nakon tri godine, ostao bez plasmana u Europu, jer je završio tek na 10. mjestu i ima velika očekivanja od nadolazeće sezone, u kojoj će se fokusirati samo na domaća natjecanja, pa tako i na DFB kup, u kojem su igrali finale prije samo dvije godine.

Za Freiburg će pobijediti na utakmici koeficijent u kladionici Germania iznosi 1.40.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 3.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*