Tiket dana (Ponedjeljak, 12.08.2024)

Pred nastavak europskih kvalifikacija, ali i početak tri najjače europske lige, smjestio se ponedjeljak s nešto slabijom ponudom. Predložene kvote vrijedile su u trenutku pisanja prijedloga.

Viborg – Aalborg – Viborg će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.82 u Germania

Domaćin je još bez pobjede, a prošla su tri kola u novoj sezoni Superlige Danske. Ipak, i raspored je bio težak. U prvom kolu dočekali su Brøndby, a zatim imali dva uzastopna gostovanja. Uzeli su samo jedan bod, i to onaj s premijere protiv viceprvaka. Obrana je najveći problem za Viborg, što se pokazalo u prvih 270 minuta novog prvenstva. Primili su već 9 golova, po tri na svakoj utakmici. U meču s povratnikom u elitu, ekipom Aalborga, već imaju imperativ pobjede. Gosti imaju jednu pobjedu i dva poraza, a njihov raspored je bio još zahtjevniji. Pobijedili su osvajača kupa, Silkeborg, na svom terenu, a izgubili kod Nordsjællanda i Midtjyllanda. Tijekom pripremnog razdoblja ova dva tima su se susrela u Aalborgu, a Viborg je slavio s uvjerljivih 4:1. I sada vjerujemo u golove Viborga i očekujemo barem dvije lopte u mreži Aalborga.

Za Viborg će postići najmanje 2 gola na utakmici koeficijent u kladionici Germania iznosi 1.82.

Piast Gliwice – Katowice – Piast Gliwice će pobijediti na utakmici @ 1.60 u Germania

Ekipa iz Gliwica odlično je započela sezonu i nakon tri odigrana kola gledaju u leđa jedino aktualnom prvaku Jagielloniji koja ima maksimalan učinak. Piast je sakupio 7 bodova iz tri utakmice, startali su remijem kod Cracovije, zatim pobijedili viceprvaka Śląsk u Gliwicama i slavnu Legiju u Varšavi. Malo tko je očekivao ovakav start Piasta koji je prethodnu sezonu završio tek na 10. mjestu. Ova ekipa imala je svojih dobrih trenutaka u bliskoj prošlosti, a prije 5 godina osvojili su svoju jedinu titulu. Znajući koliko je poljska Ekstraklasa izjednačena, svašta će biti moguće i u aktualnoj sezoni. Katowice su ponovno u eliti, nakon desetljeća tumaranja po nižem rangu, a ovaj tim je svoje zlatno doba imao krajem osamdesetih i početkom devedesetih prošlog stoljeća kada su četiri puta završili kao drugoplasirani tim Poljske. U prva tri kola imaju pobjedu i dva poraza, a zanimljivo je da su jedinu pobjedu ostvarili u gostima.

Ovdje prednost dajemo Piastu, a za Piast Gliwice će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva kvota 1.60.

Petrolul – Univ. Cluj – Univ.Cluj će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.95 u Germania

Rumunjska liga startala je prva i već se igra 5. kolo u ovom prvenstvu. Nekoliko timova je na vrhu bez poraza, a među njima je i Universitatea iz Kluža. Uz dvije pobjede, ovaj tim ima i dva remija, a najvažniju pobjedu ostvarili su u prošlom kolu kada su u gradskom derbiju, i to kao gosti, pobijedili CFR Cluj s 3:2. To nam pokazuje da je Universitatea ozbiljno krenula u pohod na vrh tablice, a podsjetimo da su prošlo prvenstvo završili tek na 10. mjestu. Ni raspored nije bio lagan; u prvom kolu su gostovali u Bukureštu i uzeli bod prvaku FCSB-u, a ostali su neporaženi i u Aradu. U petom kolu imaju već četvrto gostovanje i pomalo su se navikli na igranje na tuđem terenu. Sada gostuju kod Petrolula u Ploieștiju, ekipe koja ima samo jednu pobjedu u prva četiri kola. Na tri od četiri utakmice Petrolul nije primio gol, ali se zato njegova mreža u porazu od Dinama u Bukureštu tresla čak 4 puta. Bio je to slab dan obrane Petrolula, i sumnjamo da se tako nešto može ponoviti u ovom meču, posebno jer igraju u svom Ploieștiju, gdje još nisu primili gol. Ipak, ne očekujemo ni poraz odlične Universitate i uz duplu šansu na goste dodajemo i mali broj pogodaka.

Za Univ.Cluj će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.95 u kladionici Germania.

SJK – VPS – SJK će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.10 u Germania

Ne može se reći da je SJK u nekoj posebnoj formi s obzirom na to da su u dva prethodna kola uzeli samo jedan bod i pritom primili čak 7 golova. Da sve bude gore, nisu pobijedili posljednjeplasirani Lahti u svom Seinäjokiju i tada su primili čak 5 golova. U prošlom kolu su poraženi u derbiju od KuPS-a i tako pali na 4. mjesto sa 5 bodova zaostatka za liderom iz Kuopija, a da su pobijedili, sada bi se oni šepurili s vrha tablice. VPS je odlično počeo sezonu, ali kako je prvenstvo odmicalo, i oni su padali u formi. Na 4 kola prije kraja regularnog dijela prvenstva nisu više sigurni ni u svoj plasman u doigravanje s obzirom na to da imaju samo tri boda više od Intera iz Turkua, ali im je na ruku išao poraz ovog tima u subotu. VPS je igrao i u europskim kvalifikacijama ovog ljeta, ali su odmah ispali od litvanskog Žalgirisa. Ekipa iz Vaase ima samo jedan trijumf u posljednjih pet kola uz čak četiri poraza. Sada bi trebali doživjeti još jedan, a očekujemo i da SJK postigne makar dva gola.

Za SJK će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.95 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 11.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*