Tiket dana (Petak, 26.07.2024)

Još nekoliko liga će početi ovog vikenda i ponuda je svakim danom sve bolja. Današnja ponuda nije baš inspirativna, ali već od sutra će biti mnogo izdašnija. Kvote su važile u trenutku pisanja predloga.

Lechia Gdansk – Motor Lublin – Lechia Gdansk će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.55 u Germania

Već u drugom kolu poljske Ekstraklase gledaćemo dvoboj dvaju timova koji su prošle sezone bili drugoligaši. Lechia je nadmoćno osvojila prvo mjesto u Diviziji 1 i izravno se plasirala u društvo najboljih. S druge strane, Motor Lublin je morao u doigravanje s obzirom na to da je prvenstvo završio na 4. mjestu. U polufinalu doigravanja eliminirali su Łęcznu tek nakon penala, a zatim su u finalu pobijedili ekipu Arke Gdynia sa 2:1 i na taj način pridružili se timu iz Gdańska u eliti. Na početku novog prvenstva, Lechia je gostovala kod viceprvaka Śląska i uspjela ostati neporažena. Taj rezultat je odličan poziv navijačima da ispune stadion u Gdańsku i pomognu Lechiji da dođe do prve pobjede ove sezone. Motor nije bio tako uspješan; oni su u svom Lublinu poraženi od šampiona od prije dvije godine, ekipe Raków Częstochowa, s rezultatom 2:0. Ako je suditi po tom ishodu, Motoru se sprema borba za opstanak i svaki bod, posebno u dvobojima poput onoga s Lechijom, zlata je vrijedan. Iako je Lechia bila šampion druge lige, Motor je dobio oba međusobna dvoboja s njima, i to identičnim rezultatom 1:0. Vrijeme je za pobjedu Lechije, a uz jedinicu dodajemo mali broj golova.

Za Lechia Gdansk će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 kvota u kladionici Germania iznosi 2.55.

Sonderjyske – Lyngby – Sonderjyske će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Igra se drugo kolo i u danskoj Superligi, a dva tima koja nisu dobro startala pokušat će doći do prvih bodova u sezoni. Tim Sønderjyske je povratnik u društvo najboljih, trebale su im tri sezone u drugoj ligi da bi se vratili na najveću scenu, a to su učinili dominantno, osvajanjem prvog mjesta ispred Aalborga unatoč činjenici da su u posljednja tri kola uzimali samo po bod. Sada su rivali mnogo teži i oni su na startu poraženi kod Silkeborga, aktualnog osvajača Kupa Danske. Ipak, bilo je samo 1:0 za Silkeborg i to je ono što daje nadu navijačima Sønderjyskea da imaju čemu da se nadaju i u elitnom rangu. U drugom kolu u Haderslev dolazi Lyngby, prestonički tim koji je na startu novog prvenstva izgubio gradski derbi od FC Kopenhagena, prvaka ove zemlje od prije dvije sezone. Prave borbe nije ni bilo; Lavovi su postigli dva gola u prvih 30 minuta i mirno priveli meč kraju. Lyngby je prošlu sezonu završio na 10. mjestu i ostavio iza sebe Odense i Hvidovre koji su ispali u drugu ligu. Prednost dajemo Sønderjyskeu jer vjerujemo da su izuzetno motivirani pred svojim navijačima u prvom meču nakon tri sezone u eliti.

Za Sonderjyske će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobija kvota 2.05.

Drogheda – Waterford – Waterford će pobijediti na utakmici @ 2.48 u Germania

Tri četvrtine prvenstva u Republici Irskoj su iza nas, u posljednjih 12 kola dobit ćemo odgovore na sva pitanja: tko će biti novi prvak, tko će u Europu, a tko u niži rang. Gotovo je izvjesno da Shamrock Rovers neće obraniti naslov, u ovom trenutku Roversi imaju 13 bodova manje od Shelbournea i nalaze se na 4. mjestu. Imaju, doduše, jedan zaostali meč, ali to može malo toga promijeniti. Sva je prilika da će o tituli odlučivati trka između Shelbournea i Derry Cityja koji zaostaje tri boda i ima utakmicu više od lidera. Ipak, najugodnije iznenađenje je trećeplasirani Waterford, ekipa koja je posljednje tri godine igrala u drugoj ligi. Na njima je da sačuvaju prednost od tri boda u odnosu na tri tima koji ih prate: Shamrock, Galway i Sligo Rovers. Nakon dvije vezane pobjede u prošlom kolu su poraženi u Galwayu minimalnim rezultatom i sada idu na noge Droghedi s željom da odnesu cijeli plijen. Domaćin je u teškoj situaciji, jedina šansa mu je da prestigne Dundalk i na taj način izbjegne direktno ispadanje i dobije šansu u doigravanju. U katastrofalnoj su formi, osvojili su samo tri boda u posljednjih 10 kola, a jedina dobra vijest je plasman u osminu finala kupa jer su svladali Dundalk sa 2:1 prošlog vikenda. U dvije dosada odigrane utakmice između ovih timova slavio je Waterford sa 4:1 u Droghedi i 4:2 na svom terenu. Realno je da dobiju i treći okršaj.

Za Waterford će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobija koeficijent koji iznosi 2.48.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionica Germania iznosi 12.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*