Tiket dana (Subota, 20.07.2024)

Od ovog vikenda su u ponudi elitne lige u Srbiji, Švicarskoj, Poljskoj, Češkoj, Danskoj, Bugarskoj, Sloveniji i Rusiji. Vratili su se i Južnoamerikanci pa je ponuda mnogo, mnogo bolja. Evo prijedloga za danas uz napomenu da su kvote podložne promjenama.

Kalmar – Djurgarden – Djurgarden će pobijediti na utakmici @ 1.65 u Germania

Možda je Djurgården počeo malo sporije, u prvih 5 kola imao je samo dvije pobjede uz dva poraza i jedan remi. Kasnije su uhvatili ritam i vezali dobar broj pobjeda čime su se katapultirali u vrh ljestvice. U ovom trenutku imaju 4 boda manje od vodećeg Malmea, ali i jedan meč manje odigran, pa bi ta razlika mogla realno iznositi samo bod. Poslije prvenstvene pauze dobili su oba meča, prvo protiv Norrköpinga u gostima, a onda i Värnama na domaćem terenu. Kalmar je dosta loše odigrao prvu polovicu prvenstva, iz 14 utakmica prikupili su svega 13 bodova i samo su dva tima ispod njih. Pozicija na kojoj se sada Kalmar nalazi donosi samo igranje u baražu na kraju sezone, ali ima dovoljno vremena da se izvuku s dna i krenu prema sredini ljestvice. Međutim, ovaj tim igra jako loše pred svojim navijačima, na sedam utakmica su čak pet puta poraženi, a imaju još samo jednu pobjedu i jedan remi. S druge strane, Djurgården je kvalitetniji od svih rivala s kojima je Kalmar igrao kao domaćin i ne treba sumnjati u dvojku.

Za Djurgarden će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 1.65.

Sarpsborg 08 – SK Brann – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.00 u Germania

Kikseve Bode/Glimta u posljednje vrijeme nisu uspjeli iskoristiti njegovi pratioci, Molde, Viking i Brann. Tim iz Bergena je u tri prethodna kola, nakon pauze u prvenstvu, osvojio samo dva boda i na taj način propustio priliku da se nađe, možda, i na vrhu. Brann je aktualni viceprvak Norveške, do tog plasmana su stigli kao povratnici u elitu iz druge lige i sigurno je da su očekivanja u ovoj sezoni barem tolika, ako ne i veća. Već u četvrtak startuju u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a rival u drugom kolu je sve samo ne naivan, radi se o nizozemskom ligašu Go Ahead Eaglesima. Prvi meč igra se u Nizozemskoj, u Deventeru. Za razliku od Branna, pauza u šampionatu je u potpunosti prijala nogometašima Sarpsborga. Ovaj tim je do 1. lipnja bio u lošoj formi, u 12 utakmica osvojili su samo 10 bodova, ali su u dvije prethodne utakmice uzeli maksimalnih šest. Pobedili su Haugesund u gostima i Rosenborg na svom terenu. Na utakmicama Sarpsborga pada veliki broj golova, na Brannovim ne baš toliko, ali pošto će i jedni i drugi juriti trijumf, sada bi ih moralo biti.

Za zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 kvota je 2.00 u kladionici Germania.

KS Samara – Rostov – Zenit će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.82 u Germania

Ruska Premijer liga startuje ovog vikenda, a osvajač duple krune iz prethodne sezone, ekipa Zenita, već je osvojila prvi trofej. U Superkupu su prošle sedmice savladali Krasnodar sa 4:2 i najavili novi pohod na duplu krunu, pošto ruski klubovi ni u ovosezonskoj kampanji ne mogu igrati u Europi. Tijekom priprema Zenit je doživio samo jedan poraz i to od Crvene zvezde na turniru u Sankt Peterburgu. Ekipa Samare je odigrala katastrofalan finiš prošle sezone i serijom loših rezultata znatno pokvarila konačni plasman. Samara je završila na 9. mjestu, a mogla je mnogo bolje. Nekoliko važnih igrača je otišlo iz Samare ovog ljeta i nema sumnje da će tim, bar za sada, biti slabiji. Vidjelo se to i na rezultatima iz pripremnog perioda, a protiv Zenita su u posljednjem odmjeravanju snaga na svom terenu uzeli bod. Prije toga je Zenit imao pet vezanih pobjeda protiv ovog tima. Naš prijedlog je dvojka uz barem dva gola gostiju.

Za kombinaciju Zenit će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 koeficijent u kladionici Germania iznosi 1.82.

HJK Helsinki – Haka – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.70 u Germania

Silno je prvak Finske razočarao u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ispali su već u prvom kolu i to od litvanskog Panevežisa, tima koji je trenutno u prvenstvu ove baltičke zemlje tek na pretposljednjem mjestu. Nije uspio Helsinki nadoknaditi tri gola minusa iz prvog meča, a čak ni pobijediti u revanšu pa je rezultat u prijestolnici Finske bio 1:1. Sada čekaju rivala za Ligu konferencija, a do tada će pokušati obraniti titulu jer su iz domaćeg kupa već ispali. Da su u baš lošoj formi pokazao je i posljednji prvenstveni duel koji su izgubili u Tampereu od Ilvesa sa 3:0. Ipak, i dalje su na vrhu ljestvice, sa istim brojem bodova kao i KuPS i SJK. Odmah iza vodeće trojke je ekipa Hake. Tim iz Valkeakoskija je u dva posljednja kola osvojio svih 6 bodova i postigao čak 7 golova. Vjerojatno su i najprijatnije iznenađenje do sada i HJK-u uopće neće biti lako. Pored odličnih igara u Veikkaus ligi Haka je sjajna i u Kupu Finske i plasirala se u polufinale najmasovnijeg natjecanja. U prvom dijelu sezone meč između ove dvije ekipe završio je bez pobjednika 1:1, a i sada vjerujemo u barem gol na obje strane.

Za oba tima će postići gol na utakmici kvota u kladionici Germania iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 10.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*