Tiket dana (Subota, 06.07.2024)

I danas će u centru pažnje biti utakmice na EURU i KOPA Americi, ali se polako vraćaju i lige, Šveđani su završili pauzu. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja prijedloga.

Engleska – Švicarska – Švicarska će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno @ 1.65 u Germania

Sajdžije su spriječile reprizu finala s prošlog EURA u četvrtfinalu ovog. Englezi su se nekako dogegali do najboljih 8, ali to nije pošlo za rukom Talijanima. Uz dosta sreće Azzurri su prošli grupu i u osmini finala su ih dočekali Švicarci i poslali kući bez mnogo problema. Postavlja se pitanje mogu li tako i protiv Gordog Albiona, koji je ostao dužan svojim navijačima u prve četiri utakmice. Svi problemi u grupi, kao i protiv Slovaka kada su već bili rezervisali kartu za povratak, bili bi zaboravljeni ako pobijede Švicarsku i odu u polufinale. Gareth Southgate ima sjajan potencijal u timu, to ga je povuklo da najavi ostavku ako se na Otok ne vrati s titulom, ali mu je sada jasno da je prvo rekao hop! Švicarska je ozbiljna reprezentacija, nemaju zvijezde kao što ih imaju Englezi, izuzevši Akanjija i Džaku, ali su kompaktna cjelina i ne bi nas iznenadilo da odu do samog kraja. Murat Yakin zna što radi i vjerujemo da ova selekcija još nije rekla svoju posljednju riječ.

Naš prijedlog je dupla šansa na Švicarce i za Švicarska će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno se u kladionici Germania dobija koeficijent koji iznosi 1.70.

Mjallby – Sirius – Mjallby će pobijediti na utakmici @ 2.10 u Germania

Šveđani su napravili pauzu nešto dužu od mjesec dana unatoč činjenici da njihova reprezentacija ne igra na Europskom prvenstvu. Ipak, pauza je dobrodošla da se nogometaši malo odmore i krenu u drugu, mnogo važniju, polovinu sezone. Očekivano, nakon skoro polovine prvenstva u vodstvu je aktualni šampion Malmö. Njihov prvi pratilac je Djurgarden sa već 7 bodova zaostatka, a najprijatnije iznenađenje je Mjällby koji za drugoplasiranim timom kaska samo dva boda. Možda za Mjällby pauza nije došla u najboljem trenutku, tim iz grada Hällevik na samom jugu zemlje imao je dvije vezane pobjede pred odlazak na odmor, pa je pitanje je li zadržao formu iz prve polovine prvenstva. Povoljna okolnost za njih je to što igraju protiv Siriusa, ekipe koja se nije proslavila u dosadašnjem tijeku sezone, ali je zato u prethodnoj završila ispred Mjällbyja. Plavo-crni iz Eskilstune nisu imali mnogo uspjeha u svojoj povijesti, u elitni rang ušli su tek 2016. godine, ali polako postaju stabilan prvoligaš. Sirius je već dva puta slavio u gostima, ali je Mjällby izgubio na svom terenu samo od Djurgardena.

Zato se odlučujemo za Mjallby će pobijediti na utakmici, a kvota za pobjedu Mjällbyja je 2.10 u kladionici Germania.

VPS – Ekenas – VPS će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici @ 1.87 u Germania

Domaći tim postao je ozbiljan takmac Helsinkiju i KuPS-u ove sezone. VPS je nakon 14 odigranih kola na diobi drugog mjesta sa SJK-om i KuPS-om, i s dva boda manje od vodećeg Helsinkija, koji je odigrao meč više u odnosu na ovu trojku. Ekipa iz grada Vase odigrala je nešto slabije tijekom lipnja, na 6 posljednjih mečeva, što u Veikkaus ligi što u Kupu Finske, ostvarili su ukupno jednu pobjedu, a sada su vezali dva poraza, u kupu od SJK-a i u šampionatu od Intera iz Turkua. Unatoč slaboj formi, favoriti su u duelu s Ekenasom, novajlijom u eliti i timom koji se nalazi na diobi posljednjeg mjesta s Lahtijem, oba tima imaju po 9 bodova. Ekenas je u kupu napravio senzaciju izbacivši Helsinki na penale u osmini finala, ali nisu imali sreće sa ždrijebom pa im je protivnik u četvrtfinalu bio KuPS, koji ih je pobijedio s 2:0 u njihovom Raseborgu. Za Ekenas je jedini cilj ostati u ligi i izbjeći povratak u drugu ligu nakon samo jedne godine. Ambicije VPS-a su mnogo veće, žele ostati u trci za peharom u prvenstvu što duže, ali i postići nešto u Ligi konferencija. U prvom kolu kvalifikacija igraju s litvanskim Žalgirisom već u četvrtak.

Vjerujemo da će željeti što prije riješiti ovaj meč i predlažemo prelaz VPS će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici s kvotom 1.87 u kladionici Germania.

Valur – Fylkir – Valur će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici @ 1.65 u Germania

Islandsko prvenstvo nam je jedno od omiljenih tijekom ljetnih dana, ne samo zbog poboljšanog kvaliteta, već zbog veoma efikasnih utakmica i njihovog relativno kasnog početka. Valur se bori za titulu ali polako gubi korak s Vikingurom, braniteljem šampionskog pehara. Ima Valur već 23 pehara prvaka ove otočne zemlje, ali je posljednji osvojio 2020. godine. To je dug period bez slavlja, pošto su samo osvojili Liga kup prošle sezone. Igrat će nakon tri godine opet u europskim kvalifikacijama, rival u prvom kolu Lige konferencija bit će albanska Vllaznia i imaju šansu prebroditi prvu prepreku. Na domaćem planu su doživjeli dva teška šamara, prvo u prvenstvu protiv Akranesa, a onda još bolniji u polufinalu kupa protiv Akureyrija. Oba meča izgubili su rezultatom 3:2. Fylkir nema neke posebno velike ambicije i sve je usmjereno ka pokušaju da se opstane u eliti. Teško će to ići ako ovako nastave, ekipa iz Reykjavika je na posljednjem mjestu sa samo 8 bodova do sada, a na strani su osvojili samo jedan bod u šest gostovanja. Teško će biti i u gradskom derbiju protiv mnogo jačeg Valura koji mora prekinuti loš niz rezultata.

Jedina iole dobra kvota odnosi se na prelaz Valur će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici i iznosi 1.85 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 11.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*