Tiket dana (Nedjelja, 23.06.2024)

Danas je već nešto bolja ponuda iako se na Europskom prvenstvu igraju samo dvije utakmice. Tu su druge lige u Švedskoj i Norveškoj, a igrat će se i u brazilskoj eliti. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja prijedloga.

Švicarska – Nemačka – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.87 u Germania

Panceri su, uz Španjolce, možda i najviše prikazali u prva dva kola. Plasman u nokaut fazu su već osigurali, kao uostalom i njihov posljednji rival u grupi, selekcija Švicarske. Za osvajanje prvog mjesta Nijemcima je dovoljan i jedan bod, dok će Švicarci morati pobijediti ako žele s prve pozicije u nastavak natjecanja. Po onom što su prikazali, posebno protiv Mađarske, šanse imaju, pitanje je samo hoće li na kraju biti bolje zauzeti prvo ili drugo mjesto. Neće moći kalkulirati jer je ovo grupa koja će se prva završiti, ali kalkuliranje i nije svojstveno ovim dvjema nacijama pa očekujemo veliku bitku i ogromnu želju za trijumfom. Posljednji dvoboj ove dvije reprezentacije odigrale su u okviru Lige nacija prije 4 godine, a meč u Njemačkoj završio je vatrometom golova rezultatom 3:3. Vjerujemo i sada u dosta pogodaka, a po jedan na obje strane jednostavno bi morao pasti.

Za oba tima će postići gol na utakmici kvota je 1.87 u kladionici Germania.

Dinamo Minsk – Neman – Dinamo Minsk će pobijediti na utakmici @ 2.25 u Germania

Poslije nešto slabijeg starta sezone, ekipa Dinama je ustalila formu i u posljednjih pet mečeva u Višaji ima četiri pobjede i jedan remi. Aktualni šampioni Bjelorusije su se i raspucali u posljednje vrijeme, Slutsku su dali pet golova na strani, a nižerazrednom Mioriju čak osam u kupu. Na tabeli je Dinamo na trećem mjestu poslije 12 odigranih kola. Od lidera Žodina imaju tri boda manje, a njihov rival u ovom kolu, ekipa Nemana, bježi im jedan bod. Tim iz Grodna je vrlo kvalitetan, prošle sezone bili su vicešampioni, a ove su već osvojili Kup Bjelorusije pobijedivši u finalu Islač. Novo izdanje u najmasovnijem natjecanju otvorili su teškom pobjedom nad ekipom Uni iz Minska, i to nakon produžetaka. Neman bolje igra u svom Grodnu, nešto su slabiji na strani i već su izgubili na gostovanjima kod Slutska i Islača. Dinamo je jači od te dvije ekipe i vjerujemo da će pobijediti u Minsku i preuzeti drugu poziciju od Nemana.

Za Dinamo Minsk će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 2.25.

Mjondalen – Egersund – Egersund će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.45 u Germania

Na utakmicama ova dva tima u aktualnoj sezoni u norveškoj drugoj ligi nikako nije dosadno. Pada mnogo golova, preokreti su postali pravilo, ali je novajlija Egersund ostavio znatno bolji dojam nakon 13 odigranih utakmica. Bliži se polovina prvenstva, a Egersund je na odličnom trećem mjestu sa samo dva boda manje od Kongsvingera i jednim od Valerenge. Pitanje je da li je plasman u elitu u fokusu ovog tima, ali ne sumnjamo da će šansu, ako im se ukaže, oberučke prihvatiti. Možda je njihova snaga baš u toj rasterećenosti i nemanju pritiska. To se ne može reći za Mjondalen koji je loše startao i trenutno je tek 12. na tabeli sa 14 bodova, jednim više od Starta, prvog tima ispod crte. Nakon serije od 5 utakmica bez pobjede, sa samo dva osvojena boda, Mjondalen je u prošlom kolu prijatno iznenadio i slavio 3:2 na gostovanju kod Sandnesa. Egersund je igrao derbi kola s doskorašnjim prvoligašem Valerengom i osvojio jedan bod na svom terenu. Ovdje su golovi prva opcija, a vjerujemo da će ih gosti postići barem dva.

Za Egersund će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.45 u kladionici Germania.

Skovde – Sandvikens – Sandvikens će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Druga liga Švedske stigla je do 13. runde, a novajlija Sandvikens igra sve bolje i bolje. Ekipa koja je prošle sezone trijumfovala u Diviziji 1, trećem rangu natjecanja, trenutno je na 3. poziciji u Superetanu i ima tri vezane pobjede iza sebe. Sandvikens je sakupio 21 bod, šest manje od vodeće Landskrone, a samo jedan od drugoplasiranog Dejerforsa. Ne znamo imaju li u planu da odmah napadnu plasman u elitu, ali ako ovako nastave, put će se sam otvoriti. Grad Sandviken se nalazi u središnjem dijelu Švedske, a klub iz ovog mjesta je sada prvi put u drugoligaškoj konkurenciji. Najčešće su bili u četvrtom rangu, dugo su bili i trećeligaši, a sada su debitanti u Superetanu. Ševde je također mlad drugoligaš, prošle sezone su ostali u ovoj ligi tek uspjehom u baražu, kada su bili uspješniji od Falkenbergsa. Trenutno su u slaboj formi, u tri prethodna kola uzeli su samo jedan bod, a izgubili su dvije posljednje utakmice pred svojim navijačima.

Vjerujemo da će izgubiti i treću jer je Sandvikens trenutno bolji, a za Sandvikens će pobijediti na utakmici se u kladionici Germania dobiva kvota 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za Nedjelja u kladionica Germania iznosi 12.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*