Tiket dana (Srijeda, 05.06.2024)

U srijedu je veoma slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali finalni duel baraža za ulazak u Seriju B, potom, zaostali meč drugog kola norveške druge lige, i prijateljski susret između Francuske i Luksemburga. Naravno, podsjećamo vas da su sve kvote bile aktualne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promjenama.

Vicenza – Carrarese – Vicenza će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

Prvi susret iz dnevnog tiketa nam stiže iz Italije, gdje nas očekuje prvi meč finala baraža za ulazak u Seriju B, u kojem će snage odmjeriti Vicenza i Carrarese. Poznato je da je Vicenza tri puta osvajala Seriju B, a ne smijemo zaboraviti ni jedan trofej u talijanskom Kupu, međutim, ovaj tim godinama unazad tavori u nižim talijanskim ligama. Svakako, primarni cilj je plasman u Seriju B, a prepreka ka tom cilju je ekipa Carraresea. Regularni dio šampionata je Vicenza završila na trećem mjestu na tablici uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Mantovu koja je stigla do direktnog plasmana u Seriju B. Vicenza je do velikog finala stigla pošto je uspjela eliminirati ekipe Taranta, Padove i Amelina, pa do konačnog cilja ostaje još samo Carrarese. Što se ovog tima tiče, Carrarese je regularni dio šampionata završio na trećem mjestu na tablici grupe B, a na putu do velikog finala baraža ovaj tim je uspio eliminirati nimalo naivnu ekipu Perugie, potom mladi tim Juventusa, koji nije ni imao ambiciju da dođe do Serije B, i naposljetku je Carrarese u dvomeču bio bolji od Beneventa.

Na prvi pogled djeluje da Vicenza ima dosta više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju pa vam savjetujemo da se oprobate s Vicenza će pobijediti na utakmici uz kvotu 2.05 u Germaniji.

Egersund – Asane – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 1.80 u Germania

Norveška druga liga se polako ali sigurno zahuktava, a danas je na programu zaostali meč drugog kola u kojem će Egersund na svom stadionu ugostiti Asane. U ovom trenutku se domaća ekipa nalazi na četvrtom mjestu na tablici uz bod manjka u odnosu na drugoplasiranu Vålerengu, međutim, ukoliko Egersund slavi protiv Asanea u zaostalom susretu, ovaj tim će se probiti do sjajnog drugog mjesta i istaći ozbiljnu kandidaturu za plasman u najkvalitetniji rang norveškog nogometa. Inače, u prošlom kolu je Egersund doživio neočekivani poraz na svom stadionu od Raufosa, a taj duel je završen rezultatom 1:2. U goste Egersundu dolazi Asane, koji je trenutno stacioniran na četrnaestom mjestu na tablici koje na kraju sezone znači i baraž meč za opstanak u drugom po kvalitetu rangu norveškog nogometa. Na posljednjih pet mečeva je ova simpatična ekipa ostvarila dva trijumfa uz čak tri poraza, a u prošlom kolu je Asane ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv petnaestoplasiranog Sandnesa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Ako se malo osvrnemo na tradiciju, međusobni mečevi između ova dva tima nam donose veliki broj pogodaka, a na osam posljednjih međusobnih susreta između ova dva tima je uvijek bilo više od četiri pogotka, i to bi po svemu sudeći morao slučaj da bude i večeras, zbog čega vam savjetujemo da okušate sreću s igrom zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 uz kvotu 1.80 u Germaniji.

Francuska – Luksemburg – Oba tima će postići gol na utakmici @ 2.25 u Germania

Najzad, posljednji meč koji smo za vas danas analizirali u okviru dnevnog tiketa nam dolazi iz Francuske, točnije iz Meca, gdje će selekcija Francuske ugostiti Luksemburg. Na papiru su Trikolori vjerojatno i glavni favoriti za naslov prvaka Europe, pošto se radi o jednoj zaista vrhunskoj generaciji, koju predvodi Kylian Mbappé, koji je u međuvremenu prešao u Real Madrid. Naravno, vrlo je moguće da na ovom prvom pripremnom susretu Didier Deschamps malo promiješa karte i pruži priliku nekim nogometašima koji neće biti u prvom planu na EURU, ali kada bacimo pogled na tim Francuza, dolazimo do zaključka da je ovaj sastav prejak, na koju god da se startnu postavu odluči francuski stručnjak. Posljednji zvanični meč je nekadašnji svjetski i europski prvak odigrao u ožujku protiv Čilea, kada je bilo 3:2, a napad Trikolora su na tom susretu predvodili Mbappé, Giroud i Muani, a vrlo je moguće da taj trio bude glavna napadačka opcija i na Europskom prvenstvu koje počinje za desetak dana. Luksemburg u posljednje vrijeme postiže vjerojatno i svoje najbolje rezultate u povijesti. Iako ova selekcija još uvijek nije uspjela doći do plasmana na neko veliko natjecanje, moramo spomenuti odlične kvalifikacije za Europsko prvenstvo, gdje je ova reprezentacija zauzela treće mjesto na tablici uz sedamnaest osvojenih bodova, što je za pet manje u odnosu na Sloveniju. Nažalost, u polufinalu baraža je Luksemburg eliminiran od Gruzije, koja je kasnije preko Grčke stigla do plasmana na EURO.

Po našem mišljenju, iako je Francuska ogroman favorit, najmanje što selekcija Luksemburga, čiji će nogometaši biti maksimalno rasterećeni, može učiniti je da postigne pogodak, pa hrabro preporučujemo igru oba tima će postići gol na utakmici uz fenomenalnu kvotu 2.25 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 8.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*