TIP DANA: Tottenham – Man. City: Titula je na kocki na White Hart Laneu!

Tip Dana na kladjenje.hr

U utorak nas očekuje vrlo zanimljiva ponuda za klađenje, a svakako centralni susret igra se u Londonu gdje će Tottenham i Manchester City odmjeriti snage. S obzirom na trenutnu situaciju, čini se vjerojatnim da će ovaj dvoboj dati odgovor na pitanje tko će na kraju osvojiti titulu engleskog prvaka. Početak utakmice između dva žestoka rivala zakazan je za 21 sat.

Tottenham: Četiri uzastopne pobjede u Premier ligi kod kuće protiv Građana!

Ne samo da Tottenham prošle sezone nije uspio kvalificirati se za europska natjecanja, već je tim također izgubio svog najboljeg igrača i dugogodišnjeg kapetana Harryja Kanea, koji je prešao u Bayern München. U međuvremenu, Postecoglou je imenovan za novog trenera i sjajno je započeo prvenstvo, s Tottenhamom na vrhu ljestvice nakon prvih nekoliko kola. Tada se činilo da ovaj tim nije sposoban samo za kvalifikacije za Ligu prvaka, već i za borbu za naslov. Svakako je olakšavajuća okolnost bila ta što londonski tim nije imao obveza u europskim natjecanjima.

Međutim, kako je vrijeme prolazilo, izvedbe tima su se pogoršavale, posebno u drugoj polovici prvenstva. Do kraja prvog dijela sezone, Tottenham je bio u poziciji koja vodi u Ligu prvaka, što je, naravno, bio primarni cilj Spursa. S dva kola do kraja, Postecoglouovi su na petom mjestu ljestvice, pet bodova iza četvrtoplasirane Aston Ville. To će biti prednost koju ovaj tim neće moći nadoknaditi ako večeras izgube na svom stadionu protiv Manchester Cityja, koji također treba bodove u borbi za naslov engleskog prvaka. U posljednjih pet utakmica u najboljoj ligi na svijetu, tim s White Hart Lanea ostvario je samo jednu pobjedu i pretrpio četiri poraza, time sebe praktički eliminiravši iz borbe za mjesto u elitnom natjecanju.

U prošlom kolu, klub iz engleske prijestolnice napokon je ostvario pobjedu na svom stadionu protiv Burnleya, s rezultatom 2-1. Vrlo je zanimljivo što se tiče ovog dvoboja između Tottenhama i Manchester Cityja činjenica da su Spursi ostvarili toliko pobjeda u posljednja četiri prvenstvena susreta odigrana na svom stadionu. Vidjet ćemo hoće li to biti slučaj i večeras, a ako bude, gotovo je sigurno da će Arsenal postati novi prvak Engleske, koji je, usput rečeno, najveći rival Tottenhama. Što se tiče domaćih utakmica, Postecoglouovi učenici su do sada odigrali osamnaest susreta na svom stadionu i ostvarili trinaest pobjeda, uz pet poraza i bez neriješenih.

Manchester City: Utakmica sezone za City!

Prošla sezona Cityja bila je fenomenalna budući da su Građani osvojili trofeje u Ligi prvaka, Premier ligi, FA kupu, Europskom superkupu i Svjetskom klupskom prvenstvu, pa je teško reći da sezona je mogla biti bolja. Glavni cilj bio je ponovno osvojiti titulu Lige prvaka i nastaviti dominaciju u engleskoj Premier ligi, uz napomenu da je nekoliko vrlo zanimljivih igrača pridruženo na početku ove sezone, te da je očuvana jezgra prošlogodišnjeg pobjedničkog tima, osim odlaska Gundogana u Barcelonu. Ponovno, Pep Guardiolini su igrači nisu najbolje započeli sezonu, pa je ovaj tim morao ganjati prednost, posebno za Liverpoolom i Arsenalom. Međutim, u drugom dijelu prvenstva, stvari su se stabilizirale i u ovom trenutku Građani su na drugom mjestu na tablici, s bodom zaostatka za prvoplasiranim Arsenalom.

Međutim, Tobdžije su odigrale jednu utakmicu više, što znači da bi pobjeda Cityja u ovom dvoboju donijela im dva boda prednosti prije zadnjeg kola, u kojem će aktualni engleski prvaci na svom stadionu igrati protiv West Hama. Bilo što osim sigurne pobjede za City smatralo bi se pravom senzacijom, pogotovo jer londonski tim više ne može konkurirati za mjesto u europskim natjecanjima. Kada je to bilo najpotrebnije, Građani su pružili svoje najbolje izvedbe i zanimljivo je da su u posljednjih pet utakmica ekipa ostvarila isto toliko pobjeda, sve prilično uvjerljive. U prethodnom kolu, ekipa s Etihada bila je bolja u gostujućoj utakmici protiv Fulhama, a taj meč na Craven Cottageu završio je pobjedom gostiju 0:4.

Prije toga, Haaland i njegovi suigrači slavili su na svom stadionu protiv Wolverhamptona s uvjerljivih 5:1. Naravno, ne smijemo zaboraviti da Manchester City uskoro očekuje veliko finale FA kupa, u kojem će ovaj tim ponovno odmjeriti snage protiv Manchester Uniteda, u reprizi prošlogodišnjeg finala, u kojem su Građani bili bolji. Nažalost, u Ligi prvaka, Pepovi puleni nisu uspjeli doći do svog drugog uzastopnog finala, budući da je engleski predstavnik eliminiran od Real Madrida u četvrtfinalu nakon lošeg izvođenja jedanaesteraca, pa će fokus do kraja sezone biti na Premier ligi, kao i na spomenutom finalu FA kupa.

Naš prijedlog

šampionski naslov, stoga vam savjetujemo da se odlučite za klađenje na Man.City će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici, koju kladionica Germania plaća s kvotom 1.80.

Logično je da će Građani efikasno krenuti prema golu Tottenhama od prve minute, no čak i bez toga smo prilično uvjereni da će ovaj dvoboj donijeti barem dva gola u prvom poluvremenu igre, zbog čega vam savjetujemo da se fokusirate na klađenje na zbroj golova u prvom poluvremenu će biti najmanje 2 s kvotom 1.88.

Sve u svemu, sigurno je da Tottenham neće lako odustati u ovom dvoboju, ali ulozi su jasni za Pepove učenike, i sigurno je da takav tim ne može priuštiti kiks dva kola prije kraja, u gostujućoj utakmici protiv Spursa koji su bili izrazito nekonstantni u drugom dijelu prvenstva. Stoga vam predlažemo da isprobate kombinaciju klađenja Man.City će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 1.53 u Germaniji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*