Tiket dana (Utorak, 14.05.2024)

Pred nama je nešto slabija ponuda, ali spasili su je Španjolci koji igraju izvanredno kolo. Evo naših prijedloga za utorak. Tečajevi su bili valjani u vrijeme sastavljanja listića.

Osasuna – Mallorca – Osasuna će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.73 u Germania

Što se tiče tima iz Pamplone, ova sezona će uskoro biti zaboravljena. Osasuna, koja je u nekoliko prethodnih sezona bila na vrhu tablice i uvijek se borila za mjesto u Europi, sada se nalazi na 13. poziciji s tri kola do kraja. Njihov opstanak nikada nije bio ugrožen, ali sigurno nitko nije zadovoljan takvim završetkom ligaške utrke. Prošlog vikenda, Osasuna je osvojila bod u teškoj gostujućoj utakmici u Bilbau, čime je prekinula niz od četiri uzastopna poraza. Ove sezone su također igrali u Superkupu Španjolske kao finalisti prošlogodišnjeg Kupa kralja, gdje su izgubili od Reala u finalu. Ove godine su zaustavljeni u osmini finala, tako da nisu ponovili prošlosezonski rezultat. Ekipa Mallorce još uvijek matematički nije osigurala svoje mjesto u La Ligi za sljedeću sezonu, ali su blizu toga. Pobjeda protiv Las Palmasa u subotu bila je ključna, i s tri kola do kraja imaju šest bodova više od Cadiza, prvog tima ispod crte. Do kraja sezone, ekipa s Baleara igra protiv Almerije i Getafea, i mogla bi riješiti sve svoje brige u sljedećem kolu protiv otpisanih Andalužana. Mallorca, tim koji je igrao u finalu Kupa kralja i nesretno izgubio na penale, neće se predati čak ni u Pamploni, stoga preporučujem dvostruku šansu na domaćina s malo golova, kako je to uvijek slučaj u Mallorcinim utakmicama.

Za Osasuna će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota je 1.73 u Germaniji.

Sparta Prag – Ostrava – Sparta Prag će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.75 u Germania

Neriješeni rezultat u posljednjem kolu s gradskim rivalom Slavijom približio je Spartu novom naslovu prvaka Češke. Tim iz Letne mogao je gotovo osigurati trofej pobjedom, ali održavanje četiri boda prednosti nad najvećim konkurentom također nije loše. Čekali su devet godina na ovaj naslov jer je tijekom tog razdoblja završavao u vitrinama Viktorije ili Slavije. Sada Sparta drži 13 naslova prvaka, i s još jednim, imat će dvostruko više od drugoplasirane Slavije, koja ostaje na sedam. Do kraja prvenstva preostala su još tri kola; Sparta će igrati na Letni protiv Banika i Viktorije, te će posjetiti Mladu Boleslav. U međuvremenu, suočit će se i s finalom kupa protiv Viktorije i šansom da osvoji dvostruku krunu. Banik iz Ostrave trenutno je na petom mjestu, što donosi doigravanje za mjesto u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, ali njihov poraz od Mlade Boleslavi u Ostravi u prošlom kolu znatno ih je udaljio od četvrtog mjesta. Ovo je peto kolo doigravanja, ali Banik je dosad osigurao samo jedan bod, ozbiljno narušavajući svoje izglede za četvrto mjesto, budući da su prva tri mjesta već rezervirana za dva praška kluba i tim iz Plzena. Sparta neće ostaviti odluku o tituli za posljednje kolo, kada Viktorija dolazi u goste, stoga očekujemo pobjedu ovdje, ali ne i golijadu.

Za Sparta Prag će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota je 2,75 u Germaniji.

Emmen – Dordrecht – Dordrecht će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.60 u Germania

Nizozemska druga liga nije imala tako dramatičan završetak već dugo vremena, barem kada je riječ o izravnom plasmanu u viši rang. Willem II osigurao je prvo mjesto, a uz tim iz Tilburga, Groningen također ide izravno u Eredivisie nakon što je pobijedio Rodu u zadnjem kolu i osigurao drugo mjesto zbog bolje gol-razlike, dok je tim iz Kerkradea ostao na trećem mjestu i mora u doigravanje. A to doigravanje je vrlo zahtjevno. Igra šest timova iz druge lige, rangiranih od 3. do 8. mjesta, kao i Excelsior, koji je bio 16. u prvoj ligi. Taj tim čeka svog suparnika u polufinalu doigravanja, s jednim od parova četvrtfinala koji čine Emmen i Dordrecht. Nakon ligaškog dijela Eerste Divisie, Dordrecht je bio na izvrsnom 4. mjestu dok je Emmen bio sedmi. Stoga Dordrecht ima prednost igranja uzvratne utakmice na svom terenu, ako je to uopće prednost. Emmen je u izvrsnoj formi na završetku, s četiri uzastopne pobjede i vjeruje da mogu doći do polufinala gdje će se suočiti s boljim iz okršaja između Rode i Brede. Tijekom prvenstva, Dordrecht je dva puta pobijedio Emmen, i vjerujemo da su oni blagi favoriti i u ovoj utakmici također. Predlažemo dvostruku šansu na goste i najmanje dva gola ukupno u utakmici.

Za Dordrecht će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota je 1.60 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 7.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*