Tiket dana (Ponedjeljak, 13.05.2024)

Preostale utakmice s vikenda igrat će se danas, ali sljedeći ponedjeljak donijet će probleme strastvenim kladioničarima zbog nedostatka utakmica iz većine europskih liga koje se završavaju. Predložene kvote bile su valjane u trenutku sastavljanja listića.

Barcelona – Real Sociedad – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.30 u Germania

Katalonci žele povratak na drugo mjesto na tablici koje su izgubili nakon poraza od Girona. Alaves im je u petak učinio uslugu uspijevši izjednačiti protiv Girona u Vitoriji u posljednjoj sekundi, i sada Barcelona može stajati rame uz rame s Realom ako pobijedi Sociedad. I Baskijci imaju svoju motivaciju. Tim iz San Sebastiana nije uspio ponoviti prošlu sezonu kada su osigurali mjesto u Ligi prvaka, i još uvijek im nije zajamčeno mjesto u Europskoj ligi. Dobrim dijelom sezone bili su na vrhu, zatim su iznenada pali, ali su uspjeli stabilizirati formu na kraju sezone i ušli su u ovu rundu na 6. mjestu. Bilbao zaostaje osam bodova, i ne vjerujemo da mogu dostići svog regionalnog rivala, ali to nije tako važno s obzirom da peto mjesto vodi u Europsku ligu, a Bilbao je već osvojio Kup kralja. Više pažnje u Sociedadu treba posvetiti Betisu, koji su im za petama, a s obzirom da španjolska La Liga ima još tri kola nakon ove utakmice, u igri je velikih devet bodova. Barca je primila četiri gola od Girona, tri od PSG-a, Real-a, i dva od Valencije. To je bilo u posljednja četiri susreta, i vjerujemo da Sociedad također može zatresti mrežu Katalonaca.

S druge strane, ne sumnjamo u Barcinu učinkovitost, stoga predlažemo okladu oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 2.30 u kladionici Germania.

Lecce – Udinese – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.97 u Germania

Kakva bitka za opstanak u Seriji A! Ovog vikenda su poraženi svi timovi koji se bore za spas—Sassuolo, Empoli, Frosinone, Cagliari, Verona… To je Udineseu pružilo lijepu priliku ne samo da pobjegne iz zone ispadanja potencijalnom pobjedom u Lecceu, već i da ostavi tri tima iza sebe. No, lakše je reći nego učiniti na stadionu Via del Mare. Ne možemo reći da Zebre ne bore; u posljednja dva kola osigurali su bod protiv Bologne i Napolija, timova s vrha tablice, ali čemu to služi kada nisu poznavali trijumf sedam kola, od te iznenađujuće pobjede na Olimpicu protiv Lazija. Bod iz ove utakmice definitivno bi značio da su brige Leccea gotove, ali čak i ako izgube, ne vjerujemo da mogu skliznuti ispod crte sa svojih trenutnih 37 bodova, sedam više od Udinesea. Da drugi nisu izgubili u ovom kolu, bila bi to borba za ekipu s juga, ali kako stvari stoje, mogu igrati neopterećeno i nastojati nastaviti s rezultatima, budući da su osvojili osam bodova u posljednja četiri meča bez poraza. Već su zadali probleme Empoliju i Sassuolu, koje su pobijedili u ovom razdoblju, kao i Cagliariju, s kojim su izjednačili u prošlom kolu na Sardiniji. Vidjet ćemo mogu li učiniti isto i Udineseu koji dolazi po tri boda.

Naš prijedlog su golovi, i vjerujemo da će barem jedan biti s obje strane. Za oba tima će postići gol na utakmici, kvota je 1.97 u kladionici Germania.

Zeleznicar Pancevo – Radnik Surdulica – Zeleznicar Pancevo će pobijediti na utakmici @ 1.40 u Germania

Tim iz Pančeva sastavio je niz od četiri utakmice bez poraza, ali nije uspio napustiti poziciju koja direktno vodi natrag u Prvu ligu Srbije. Međutim, nakon tri uzastopna remija, uslijedila je pobjeda protiv Voždovca u gostima, i ova utakmica bi mogla biti ključna za konačni poredak. Sada su samo dva boda iza Zmajeva i imaju priliku da ih prestignu na tablici nakon ovog kola. Za Dizel, najvažnije je izbjeći ovo pretposljednje mjesto i osigurati šansu za natjecanje u doigravanju kako bi ostali u elitnoj grupi. Jedan tim koji je osuđen na drugu ligu je poznat, a traži se još jedan. Taj novi drugoligaš je Radnik, koji će ovaj kolo posjetiti Pančevo. Tim iz Surdulice, nakon devet uzastopnih sezona u Super ligi, ostao je ispod crte i sljedeće godine nećemo ih vidjeti među najboljima. Sada svi timovi iz doigravanja računaju na sigurne bodove protiv Radnika, ali to nije tako jednostavno, kako je Javor skoro iskusio u prošlom kolu, postigavši pobjednički gol u sudačkoj nadoknadi. Tako je Radnik izgubio sve četiri utakmice u doigravanju i vjerujemo da će zabilježiti i peti poraz u Pančevu. U dva susreta između ova dva tima u regularnom dijelu sezone, prvim u povijesti između ova dva kluba, pobijedio je Železničar.

Oni će pobijediti i u trećem, a za Zeleznicar Pancevo će pobijediti na utakmici, kvota u kladionici Germania je 1.40.

Hobro – Vendyssel – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.70 u Germania

Ova utakmica u danskoj drugoj ligi idealna je za klađenje na golove. Razlog je jednostavan: bodovi ne znače ništa nijednom timu jer su već osigurali svoje mjesto u doigravanju i ostvarili svoj cilj ostanka u drugoj diviziji. Bilo je teško očekivati da bi se mogli promovirati u Super ligu uz timove poput Aalborga i SonderjyskE, pa su se te dvije ekipe vratile u elitu. To je poznato već dugo vremena, i nema drame u doigravanju druge lige kao što je to u Super ligi, gdje tri, možda četiri tima jednako konkuriraju za naslov. Hobro je svoju posljednju utakmicu protiv Aalborga vani dobio rezultatom 3:2, iskoristivši opuštenost domaćeg tima, ali i prekinuvši niz od dva uzastopna poraza. Vendsyssel je izgubio kod kuće od Koldinga s rezultatom 4:2 nakon četiri uzastopne utakmice bez poraza. U njihovim ovosezonskim susretima Vendsyssel je bio uspješniji, pobijedivši Hobro dva puta i jednom odigravši neriješeno.

Kladite se na golove, kvota za zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 je 1.70 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 10.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*