Tiket dana (Subota, 20.04.2024)

Imat ćemo tako dobre ponude još nekoliko vikenda, a zatim dolaze oni ljetni dani koje kladioničari ne vole. Prazninu će ispuniti EURO i Copa America. Kvote i linije bile su aktualne u trenutku sastavljanja tiketa.

Koln – Darmstadt – Koln će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.70 u Germania

Za Jarčeve je svaka od preostalih pet utakmica poput malog finala. Köln je na rubu i njihove šanse za igranje u Bundesligi sljedeće sezone smanjuju se s svakim novim neuspjehom. Prošlog kola poraženi su od Bayerna u Münchenu, što se ne može nazvati klizanjem, ali više si ne mogu priuštiti biranje protivnika. Prije te utakmice osvojili su 4 boda iz dvije igre, remi u Augsburgu i pobjedu nad Bochumom, oživljavajući nade u opstanak. Posljednjeplasirani Darmstadt dolazi na Rhein-Neckar, i ako Köln ne želi igrati ligaške utakmice protiv Darmstadta sljedeće sezone, moraju pobijediti kako znaju i mogu. Gosti se vraćaju u 2. Bundesligu, to je jedina sigurnost uz naslov Leverkusena. S samo 14 bodova iz 29 utakmica, ne možete očekivati ništa drugo. Köln je osigurao 22 boda; prva meta im je Mainz s 26, ali ni Bochum s 27 i Wolfsburg s 28 bodova nisu daleko. Ako pobijede Darmstadt, sljedeće kolo donijet će još važniju utakmicu protiv izravnog konkurenta Mainza u gostima. Čini se da će mnogo toga biti jasnije sljedeći tjedan, ali prije toga, Jarčevi moraju pobijediti Ljiljane.

Uz domaću pobjedu dodajemo i dva gola domaćeg tima, a kvota za Koln će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 je 1.70 u Germania.

Norwich – Bristol City – Norwich će pobijediti na utakmici @ 1.65 u Germania

Ostala su samo tri kola do kraja natjecanja u engleskom Championshipu, pri čemu neke momčadi imaju jednu utakmicu manje. Norwich trenutno zauzima poziciju koja vodi u doigravanje, a želja Kanarinaca je ostati tamo do kraja lige. Postoji šansa za napredovanje za jedno mjesto, koje trenutno drži West Brom s tek jednim bodom više, no primarni cilj je doći do doigravanja i prilike za ulazak u Premier ligu. Žestoka borba vodi se za prva dva mjesta, s četiri momčadi u konkurenciji, tako da će dvije koje ne uspiju biti sudionici doigravanja, od kojih bi jedan mogao biti Norwichov suparnik ako ostanu u ovoj zoni. Kanarinci su u dobroj formi, s jednim porazom i jednim remijem u posljednjih 7 kola, uz pet pobjeda. Taj niz ih je katapultirao u zonu doigravanja, a do kraja sezone, nakon dvoboja s Bristol Cityjem, igraju protiv Swanseaja i Birminghama. Bristol City kasni s dovršetkom, dolazeći na Carrow Road kao momčad na 12. mjestu i bez šanse za dohvat doigravanja. Ova momčad je u dobrom nizu rezultata, s tri pobjede i dva remija u posljednjih pet kola.

Ipak, motivacija je na strani domaćina, a kvota za Norwich će pobijediti na utakmici je 1.65 u Germania.

Lecco – Venezia – Venezia će pobijediti na utakmici @ 1.70 u Germania

Karakter koji pokazuje momčad Lecca prema kraju sezone Serije B je za pohvalu. Kao novopridošlice u ligi, nalaze se na posljednjem mjestu, sve zbog katastrofalnog početka sezone kada su kasnili zbog neizvjesnosti hoće li uopće igrati u drugoj ligi. Imali su svoje izvrsne trenutke, ali nisu uspjeli osigurati poziciju s koje bi mogli postići opstanak. Istina, još su matematički u igri, posebno nakon što su pobijedili Reggianu u prethodnom kolu. Ako ništa drugo, sada su samo 9 bodova daleko od zone doigravanja za opstanak, ali problem je što je do kraja sezone u igri samo još 15 bodova. Samo jedan poraz mogao bi značiti konačni oproštaj od Serije B. Iako imaju niz od tri utakmice bez poraza, igrači Lecca su autsajderi u susretu protiv Venezije, unatoč činjenici da igraju na svom terenu. Gosti žele izravnu promociju u elitu i trenutno su treći, tri boda iza Coma na drugom mjestu. Samo prve dvije momčadi idu izravno u Seriju A, a Parma je već jednom nogom u eliti. Venezia nije sjajila u posljednje vrijeme, prvo poraz od Reggiane, zatim remi s Ascolijem i na kraju pobjeda u posljednjem kolu nad Brescijom. Unatoč svemu, gostima je potrebna pobjeda i vjerujemo da će je ostvariti.

U Germania, kvota za Venezia će pobijediti na utakmici je 1.70.

Lugano – Lausanne – Lugano će pobijediti na utakmici @ 2.05 u Germania

U Švicarskoj se igraju posljednja kola prvog dijela prvenstva, nakon čega se liga dijeli na dva dijela, playoff i play-out. Ovo je premijerno izdanje u elitnoj ligi ove zemlje, a tek ćemo vidjeti učinke. Stoga, ovo je posljednji dvoboj sezone između Lugana i Lausanne, s obzirom na to da će domaćin ući u playoff kao trenutno drugoplasirana momčad, a gosti u play-out, iako su na solidnom 8. mjestu. Međutim, budući da imaju 7 bodova manje od šestoplasiranog St. Gallena, jasno je da Lausanne čeka borba za opstanak, iako njihov status ne bi trebao biti ugrožen. To nije loš rezultat za momčad koja je prošlog proljeća osigurala povratak u Superligu. Što se tiče Lugana, igraju jednu od najboljih sezona u povijesti. Zaostaju 6 bodova za vodećim Young Boysima, ali će imati još jednu utakmicu protiv momčadi iz Berna i priliku da im zakompliciraju napore da osiguraju šesti naslov u posljednjih 7 godina. Drugo mjesto nije loše ni za Lugano, a njihov prvi cilj je odbiti Servette, koji je samo dva boda iza njih. U posljednjih 8 kola, Lugano ima 7 pobjeda i jedan remi, a osigurali su i mjesto u finalu Švicarskog kupa. Lausanne također ima dobar niz rezultata, izgubivši samo jednom u posljednjih 10 kola.

Naš prijedlog je i dalje Lugano će pobijediti na utakmici, a u Germania kvota za to je 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionica Germania iznosi 9.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*