Tiket dana (Srijeda, 03.04.2024)

Osim Engleske, koja igra vanredno kolo, mnoge zemlje igraju utakmice u završnicama nacionalnih kupova. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Brentford – Brighton – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.80 u Germania

Pčelice su u subotu odigrale možda i najbolji meč u sezoni protiv Manchester Uniteda, a opet su ostali bez pobjede. Na kraju mogu biti zadovoljni i bodom pošto su gosti poveli u 96. minuti, a tek tada je Brentford uspio izjednačiti. Šala je sada gotova, tim iz Londona je samo 5 bodova udaljen od zone ispadanja i sigurno ih čeka uzbudljiv završetak sezone, kakav nisu imali otkako su u Premier ligi. Bod protiv Uniteda je tek drugi koji su osvojili u posljednjih 7 kola i to je glavni razlog njihovog trenutnog položaja. Sada opet igraju na svom Communityju, gdje će ugostiti Brighton, jedan od timova bez puno motivacije u preostalom dijelu sezone. Galebovi su daleko od još jednog izlaska u Europu, ali još dalje od opasne zone. Napravili su probleme Liverpoolu na Anfieldu u prethodnom kolu, vodili su od početka utakmice, ali su na kraju ostali praznih ruku. Igrat će rasterećeno i protiv Brentforda, a ovo je jedna od onih utakmica gdje se svakako očekuju golovi.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota je 1.80 u kladionici Germania.

Heerenveen – Twente – Twente će pobijediti na utakmici @ 2.00 u Germania

U vanrednom kolu nizozemske Eredivisie trećeplasirani Twente gostuje u Heerenveenu. Gosti će teško doći do druge pozicije i kvalifikacija za Ligu prvaka, ali će svakako pokušati ostati treći i time osigurati mjesto u Europskoj ligi. Ekipa iz Enschedea igra dobro tijekom cijele sezone. Nije bilo realno da se natječu s nevjerojatnim PSV-om koji je doživio svoj prvi poraz tek prije nekoliko dana, niti s trenutnim prvakom Feyenoordom. U posljednjih pet kola Twente ima četiri pobjede i poraz od PSV-a, i to samo s 1:0 u Eindhovenu. Zanimljivo je da su tri puta izgubili u gostima ove sezone, i svaki put je bilo s 1:0. Što se tiče Heerenveena, ovaj tim je u sredini tablice. Mogli bi se kvalificirati za doigravanje Lige konferencija, ali to svakako nije obaveza. U posljednja tri kola Heerenveen nema pobjede, a nakon dva uzastopna poraza prošlog vikenda su odigrali neriješeno u Waalwijku s RKC-om. Prošle jeseni Twente je pobijedio Heerenveen u Enschedeu s 1:0, i vjerujemo da mogu pobijediti i u gostima, posebno jer ih AZ Alkmaar žestoko prati.

Za Twente će pobijediti na utakmici, Germania nudi koeficijent 2.00.

Diosgyor – Ferencvaros – Ferencvaros će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

U četvrtfinalu mađarskog kupa aktualni prvak Ferencváros gostuje u Miskolcu gdje ga čeka ekipa DVTK. Domaćin je u sredini tablice u elitnom mađarskom rangu i do kraja sezone neće imati previše turbulencija. Stoga je ova utakmica za njih igra sezone, koja im može donijeti mjesto u finalu i potencijalno trofej, ali i sudjelovanje u Europi. Za Fradi je najvažnije braniti titulu i ponovno pokušati doći do Lige prvaka kroz kvalifikacije, ali sigurno je da žele i dvostruku krunu. U prvenstvu imaju 5 bodova više od drugoplasiranog Paks-a, ali i utakmicu manje u odnosu na prvog pratitelja. U prvom dijelu sezone Ferencváros je slavio u Miskolcu s 2:1, a ova dva tima će se ponovno susresti u Budimpešti 10. travnja. Ovaj dvoboj je puno značajniji, nema popravnih, i treba napomenuti da je Fradi imao teže protivnike do četvrtfinala, morali su eliminirati i Debrecin i Puškaš Akademiju. Kvaliteta je također na strani gostiju i predlažemo klađenje na njih u ovoj utakmici.

Za Ferencvaros će pobijediti na utakmici, kladionica Germania nudi koeficijent 1.80.

Hajduk – Dinamo Zagreb – Hajduk će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.93 u Germania

Za samo pet dana Hajduk i Dinamo igraju dva puta na Poljudu. Prvenstveni meč u subotu dobili su Zagrepčani, čime su ostali u utrci za obranu naslova, dok je splitski tim gotovo izgubio svoje šanse u konkurenciji s Rijekom i Dinamom. Prilika za ispravak pojavila se ranije nego što je Hajduk nadao. Naime, u polufinalu Hrvatskog kupa, dva najpoznatija hrvatska tima igraju ponovno, i nakon ovoga nema ponovnog igranja. Hajduk je pod pritiskom jer bi ispadanje iz kupa značilo potpuno neuspješnu sezonu od koje se mnogo očekivalo. Bili su jesenski prvaci, nadajući se dvostrukoj kruni, pogotovo jer ponovno nisu uspjeli doći do grupne faze u Europi. Dinamo je imao solidan europski put, došavši do osmine finala Lige konferencija, gdje ih je zaustavio grčki PAOK. U drugom polufinalu kupa Lokomotiva dočekuje Rijeku, pa bi se lako moglo dogoditi da timovi koji odlučuju o naslovu prvenstva podijele i finalnu utakmicu. Na Hajduku je da to spriječi, jedino je pitanje hoće li ponovno imati podršku s tribina Poljuda kao što je to bilo u subotu. Ni ovaj put ne očekujemo puno golova, a dodajemo i duplu šansu na domaćina, barem u regularnih 90 minuta.

Za Hajduk će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.93 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 12.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*