Tiket dana (ponedjeljak, 18.03.2024)

Od danas nastupaju “teški” dani za strastvene kladioničare. Ponuda će biti slaba, neće se igrati najjača ligaška natjecanja, ali će biti utakmica reprezentacija i nižih liga. Sve se vraća na staro pred kraj mjeseca. Kvote iz današnjeg tiketa važile su u vrijeme njegovog sastavljanja.

Villefranche – Red Star – 2 i 0-2 @ 4.70 u Germania

Domaćin je imao odličan start sezone, ali je u drugom dijelu odigrao znatno slabije i meč s liderom prvenstva dočekuje u zoni ispadanja. Problem za ove slabije ekipe u francuskoj Nacionalnoj ligi je to što ispada čak 6 od 18 ekipa, dakle trećina lige, pa će u četvrtu ligu svi od 13. do 18. mjesta. Sada je Villefranche baš na tom 13. mjestu, a za takav položaj na tablici “zaslužan” je niz od četiri uzastopna poraza u prvenstvu i to bez postignutog gola. Efikasnost je rak-rana za ovaj tim i ne piše im se dobro ako ne počnu pogađati mrežu svojih rivala. U goste im dolazi tim Red Stara, lidera na tablici i, najvjerojatnije, novi član Lige 2. Nije pariški tim još uvijek matematički u drugoj ligi, ali od trećeplasiranog Martiga ima 8 bodova više i jedan meč manje odigran. Ipak, u opticaju je još 27 bodova i sigurno je da francuska “Crvena zvezda” ne smije da se opušta. Red Star je bez poraza u posljednja četiri kola, ali su u dva posljednja igrali neriješeno i to bez golova. I njima je efikasnost postala problem jer nisu pogađali mrežu ni Avranches na strani ni Chateauroux na svom terenu. U prvom dijelu sezone Red Star je kao domaćin pobijedio Villefranche s 2:0, a i sada očekujemo njihov trijumf uz mali broj golova. Za dvojku uz 0-2 gola dobiva se kvota 4.70 u kladionici Germania.

Crawley Town – Stockport – 1x i 0-2 @ 3.15 u Germania

Jeste Stockport drugoplasirani tim engleske Lige 2 i ima sasvim realne izglede da se od sljedećeg ljeta nađe u trećoj ligi, ipak je Crawley trenutno u boljoj formi. Domaći tim je pobijedio četiri puta na posljednjih pet utakmica u prvenstvu i s takvim učinkom stigao je do 10. pozicije. Međutim, Crawley ima tri utakmice manje od posljednjeg tima u zoni doigravanja, sedmoplasiranog Wimbledona, i samo dva boda manje od njih. Jednostavno, već eventualnom pobjedom nad Stockportom, Crawley će se preseliti u zonu playoffa i imat će dobru šansu kada odigra dvije zaostale utakmice da svoj plasman i popravi. Nije realno da napadnu treće mjesto, posljednje koje direktno vodi u Ligu 1, ali šansa i kroz playoff svakako postoji, posebno ako sačuvaju ovakvu formu. Stockport je i prošle sezone bio nadomak plasmana u viši rang, ligaški dio natjecanja završili su na 4. mjestu i igrali u playoffu, ali nisu uspjeli proći dalje. Crawley se prošle sezone jedva spasio ispadanja u amaterski rang, bili su prvi iznad crte, pa je ova sezona, već sada, mnogo uspješnija za njih. U prvom dijelu sezone vidjeli smo pravu golijadu u meču između ova dva tima koji je na kraju završen rezultatom 3:3. Sada ovi timovi nisu toliko efikasni, i mi ne očekujemo mnogo golova, ali ni poraz domaćina. Za kombinaciju 1x,0-2 kvota je 3.15 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 14.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*