Tiket dana (nedjelja, 24.03.2024)

Huesca – Burgos – 1x i 0-2 @ 1.80 u PSK

Ne sjećamo se da je neka liga bila ovako izjednačena kao što je to slučaj sa španjolskom Segundom ove sezone. Pola lige se bori za promociju, a polovina za opstanak, i čak je moguće da timovi iz vrha završe u borbi za spas, a da “davljenici”, uz seriju pobjeda, dođu do prilike za ulazak u viši rang. Što se tiče Huesce i Burgosa, slučaj je baš takav. Gosti su na odličnom 6. mjestu, posljednjem koje vodi u playoff, ali daleko od toga da su u ovom meču favoriti. Huesca, iako tim na 14. mjestu prije ovog kola, nalazi se u seriji od osam utakmica bez poraza i to bez primljenog gola u posljednjih sedam rundi. Preko 650 minuta nije se zatresla mreža ovog tima i sigurno je da oni svoju snagu crpe iz granitne obrane. U prethodnih 7 kola imaju tri pobjede i 4 remija, a sva četiri bila su bez golova. I Burgos ima dobru obranu, primili su jedan gol na posljednja četiri kola, ali su zato prije nešto više od mjeseca dana “popili petardu” u Oviedu. Iako je bolje plasiran, Burgos ne igra tako dobro na strani, pa je naš prijedlog za ovaj meč dvostruka šansa na domaćina, a mali broj golova se podrazumijeva. Za kombinaciju 1x,0-2 kvota je 1.80 u kladionici PSK.

Italija – Ekvador – GG @ 1.96 u PSK

Azuri su skočili na mini turneju po Sjedinjenim Američkim Državama prije nego što u Njemačkoj budu branili europsku krunu osvojenu prije tri godine u finalu protiv Engleza na Wembleyju. U prvom meču su pobijedili Venezuelu s 2:1 i na turniru u Harrisonu u finalu ih čeka još jedna latinoamerička selekcija, ali mnogo kvalitetnija, reprezentacija Ekvadora. Ova selekcija je igrala na Mundijalu u Kataru i sva je prilika da ćemo ih vidjeti i na sljedećem, koji se bude održavao u tri američke države, SAD-u, Meksiku i Kanadi. Već nekoliko posljednjih godina Ekvador ima dobre rezultate, na početku novih kvalifikacija za Mundijal imaju samo poraz od svjetskog prvaka Argentine u prvih šest kola. Već su pobijedili Urugvaj, Boliviju i Čile, a bez golova su igrali s Venezuelom i Kolumbijom. U prvom meču u SAD-u pobijedili su Gvatemalu s 2:0. Italija se sprema za EURO, u Njemačkoj će biti u grupi sa Španjolskom, Hrvatskom i Albanijom, a uskoro će i novo izdanje Lige nacija. Naravno da je najveći prioritet odlazak na sljedeći Mundijal, pošto Azuri nisu igrali na prethodna dva, što je nezabilježen slučaj. Očekuje nas zanimljiv meč između europskog prvaka i jedne od interesantnijih južnoameričkih selekcija, a mi očekujemo da vidimo barem po gol na obje strane. Za GG kvota je 1.98 u kladionici PSK.

Jamajka – Panama – 3+ @ 1.96 u PSK

U borbi za treće mjesto Lige nacija u CONCACAF zoni sastaju se selekcije Jamajke i Paname. Jamajčani su u polufinalu izgubili od selekcije SAD-a i to tek nakon produžetaka s 3:1, dok je u regularnih 90 minuta rezultat glasio 1:1, a da tragedija Reggae Boyza bude veća, Amerikanci su izjednačili autogolom u 96. minuti. Pitanje je s koliko će motiva izaći na teren protiv Paname koja je u polufinalu poražena od Meksika s uvjerljivih 3:0. Prethodno su Panamci u četvrtfinalu dva puta pobijedili Kostariku, dok je Jamajka u dva meča bila uspješnija od Kanade i napravila malo iznenađenje. Zanimljivo je da su Kanađani slavili kao gosti u Jamajci, ali su Reggae Boyzi uzvratili u Kanadi i zahvaljujući većem broju golova na strani prošli u polufinale. U finalu će, po očekivanju, igrati Sombrerosi i Amerikanci, a što se ovog “utješnog” finala tiče, jedino je logično igrati na golove. Posljednji meč između ove dvije selekcije završen je pobjedom Paname od 3:2, ali je taj duel odigran još prije dvije godine u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru. S obzirom da će tri selekcije iz CONCACAF zone direktno na sljedeći Mundijal, to daje veliku šansu i ovim dvjema reprezentacijama da se još jednom nađu na najvećoj svjetskoj smotri nogometa. Naš prijedlog za ovaj meč je 3+ sa kvotom 1.96 u kladionici PSK.

Danubio – Wanderers – 1 @ 1.82 u PSK

Evo jednog meča iz urugvajske elitne lige koji se igra, a gdje bi drugo, nego u Montevideu. Sastaju se dvije ekipe iz prijestolnice, Danubio koji je sakupio 7 bodova u prve četiri utakmice Aperture i ekipa Wanderersa sa samo dva boda iz istog broja mečeva. U nedavno završenoj Clausuri Wanderers je slavio uvjerljivo protiv Danubija s 3:0 na svom terenu, iako je na kraju zauzeo tek 15. mjesto, pretposljednje na tablici. Danubio je završio kao petoplasirani tim i to sa samo tri boda zaostatka za drugoplasiranim Peñarolom. Treba reći da je Clausuru osvojio Liverpool iz Montevidea s deset bodova prednosti u odnosu na slavni Peñarol. Wanderers je u prva četiri meča u Aperturi dao samo jedan gol, pa je i skor od dva osvojena boda dobar, s obzirom na njihovu efikasnost. Za Danubio važi nešto drugo, ovaj tim je primio samo jedan gol, i to u prošlom kolu kada su kao gosti pobijedili pobjednika Clausure, Liverpool, s 2:1. Ovdje bi jedinica trebala doći, a za pobjedu Danubija kvota je 1.82 u kladionici PSK.

Ukupna kvota na tiketu za nedjelju u kladionici PSK iznosi 12.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*