TIP DANA: Lanus – Santa Fe: Union de Santa Fe: Pobjeda u ovoj utakmici donijet će domaćinu prvo mjesto na tablici!

Tip Dana na kladjenje.hr

U srijedu je vrlo slaba ponuda za klađenje, pa smo ovaj put ponovno analizirali utakmicu argentinskog Liga Kupa, u kojoj će Lanus na svom stadionu ugostiti Santa Fe. Početak utakmice između ove dvije momčadi zakazan je za 01:30h.

Lanus: Pobjeda donosi prvo mjesto na tablici!

Lanus je u svojoj povijesti dva puta osvojio naslov prvaka Argentine, pri čemu se posljednji put to dogodilo ne tako davno, 2016. godine. Među ostalim uspjesima, treba spomenuti i trofej Copa Sudamericana iz 2013. godine, nakon trijumfa nad brazilskim timom Ponte Preta. Gledajući prošlu sezonu, može se reći da je teško mogla biti bolja, jer je Lanus završio četvrti na tablici, što im je donijelo mjesto u Copa Libertadoresu, najprestižnijem klupskom natjecanju u Južnoj Americi. Možda najbolji primjer razine konkurencije u argentinskom nogometu prošle sezone je činjenica da Boca Juniors, nakon dugo vremena, nije uspjela kvalificirati se za Copa Libertadores. Zbog ranije osiguranog mjesta u ovom natjecanju, Lanus se nije previše fokusirao na posljednje izdanje Liga Kupa, završivši na dnu skupine B.

Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Liga Kupa, bivši argentinski prvak trenutno je drugi u skupini B, samo bod iza vodećeg Godoy Cruza. To znači da će popularni Granate, ako pobijede u ovom dvoboju protiv Santa Fea, doći do prvog mjesta na tablici, što bi svakako bio sjajan uspjeh. U posljednjih pet utakmica u drugom najvažnijem klupskom natjecanju u Argentini, Lanus je ostvario tri pobjede, jedan poraz i jedan neriješen rezultat kod kuće protiv Banfielda, završivši 1:1.

U posljednjem kolu, momčad Ricarda Zielinskog odigrala je prilično dobru utakmicu u gostima kod Belgrana, pobjedivši 0:1, a prije toga su pobijedili Tigre u gostima u fantastičnom dvoboju koji je vidio pet golova i nekoliko preokreta, s Lanusom kao pobjednikom 2:3. Značajno je da drugoplasirana momčad u skupini B Liga Kupa igra puno bolje u gostima nego kod kuće. Do sada su odigrali pet domaćih utakmica, ostvarivši dvije pobjede, isto toliko poraza i jedan neriješen rezultat. Što se tiče gostujućih utakmica, Lanus je odigrao šest utakmica izvan svog stadiona, osiguravši pet pobjeda i samo jedan poraz, koji je bio protiv vodećeg Godoy Cruza s rezultatom 1:0.

Santa Fe: Primarni cilj je plasman u doigravanje!

Santa Fe je osnovan 1907. godine i do sada ovaj tim nije osvojio naslov prvaka u Argentini. Prošlu sezonu Santa Fe je završio na katastrofalnom dvadesetom mjestu na tablici, ali je tim ipak uspio ostvariti svoj primarni cilj, koji je, naravno, ostanak u najvišem rangu natjecanja. Ovaj tim je posebno dobro igrao u posljednjem dijelu prvenstva i završio s gotovo dvoznamenkastom bodovnom prednošću u odnosu na timove koji su nažalost ispali.

Što se tiče posljednjeg izdanja Liga Kupa, Santa Fe je završio na jedanaestom mjestu na tablici, što znači da se nije kvalificirao za doigravanje. Primarni cilj ovog tima bit će ponovno plasman u doigravanje, ali to neće biti lagan zadatak. Trenutno se ovaj simpatičan tim nalazi na sedmom mjestu u skupini B, dva boda iza četvrtoplasiranog Newell’sa, a poznato je da će na kraju redovnog dijela Liga Kupa četiri najbolje ekipe iz obje skupine doći do plasmana u četvrtfinale.

Do sada je tim pod vodstvom legendarnog Kilyja Gonzaleza odigrao jedanaest utakmica u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa i ostvario četiri pobjede, isti broj neriješenih rezultata i tri poraza. Santa Fe je odigrao svoju najbolju utakmicu početkom ovog mjeseca, kada su kod kuće pobijedili favoriziranu Bocu Juniors s rezultatom 1:0.

U posljednjih pet utakmica u drugom najvažnijem klupskom natjecanju u Argentini, tim je ostvario tri pobjede, jedan neriješen rezultat i jedan poraz. U posljednjem kolu, sedmoplasirani tim u skupini B odigrao je sjajnu utakmicu na svom stadionu, gdje smo vidjeli četiri gola, remizirajući protiv Central Cordobe s rezultatom 2:2, uz napomenu da su gosti osigurali bod u sedmoj minuti sudačke nadoknade. Prije toga, tim je poražen u gostima kod Defense and Justice s rezultatom 2:1.

Na gostujućim utakmicama Santa Fe je do sada odigrao pet mečeva i ostvario dvije pobjede, isti broj neriješenih rezultata i spomenuti poraz protiv Defense, pa se čini da ovaj tim prilično dobro igra u gostima. Naposljetku, posljednji međusobni dvoboj između Lanusa i Santa Fea odigran je početkom studenog prošle godine, završivši bez pobjednika i bez postignutih golova.

Naš prijedlog

Kao što smo već spomenuli, pobjeda Lanusa u ovom dvoboju znači prvo mjesto za ovu momčad, i vjerujemo da će se to i dogoditi. Stoga vam savjetujemo da odigrate Lanus će pobijediti na utakmici, za što je kladionica Germania pripremila kvotu 2.00.

Ne smijemo zaboraviti da Santa Fe igra sjajno u gostujućim utakmicama od početka sezone, pa je najmanje što ova momčad može učiniti u ovoj utakmici da postigne barem jedan gol. Iz tog razloga, savjetujemo vam da se fokusirate na okladu oba tima će postići gol na utakmici s fantastičnom kvotom 2.15.

Sveukupno, nema razloga da ne svjedočimo utakmici s puno golova, pa vam na kraju predlažemo da se fokusirate na tržište zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 s kvotom 2.50 u Germaniji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*