Tiket dana (Utorak, 26.03.2024)

Večeras ćemo saznati posljednja tri sudionika sljedećeg EURA u Njemačkoj. Igraju se finala tri baraža, a ostale reprezentacije iskoristit će to vrijeme za odigravanje prijateljskih i kontrolnih utakmica, kojih će biti mnogo. Predložene kvote bile su valjane u trenutku davanja prijedloga.

Germany – Netherlands – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.75 u Germania

Panceri su napokon obradovali naciju. Mislimo na nogometaše, jer su predstavnici u drugim sportovima to često činili u posljednje vrijeme. Nogometna reprezentacija već neko vrijeme nije među svjetskim i europskim vrhovima, a tijekom kvalifikacija za EURO, koji je domaćin Njemačka, doživjeli su niz poraza igrajući prijateljske utakmice. S niskim očekivanjima otišli su u Francusku, ali su zasjali punim sjajem na Stade de France, pobijedivši trenutne svjetske doprvake s 2:0, i mogli su pobijediti još uvjerljivije. Sigurno je da će Deutsche Bank Arena u Frankfurtu biti premalena da primi sve koji žele gledati dvoboj s Nizozemskom, epskim rivalom Njemačke. Nizozemci su bili uvjerljivi prije nekoliko dana u svojoj utakmici protiv Škotske kod kuće, pobjedivši 4:0. I Nijemci i Nizozemci igrat će na Europskom prvenstvu, pri čemu će Panceri biti u skupini sa Škotskom, Mađarskom i Švicarskom, dok će Nizozemska biti u prvoj fazi s Francuskom i Austrijom, čekajući trećeg protivnika iz baraža. Zanimljivo je da će Nizozemska i Njemačka biti u istoj skupini u novom izdanju Lige nacija, a prvi put će se sastati u rujnu u Nizozemskoj.

Što se tiče ove utakmice, budući da je prijateljska, možemo očekivati golove s obje strane. Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 1.75 u Germaniji.

England – Belgium – Engleska će pobijediti na utakmici @ 1.80 u Germania

Snažna Engleska poražena je od Brazila na Wembleyu prije nekoliko dana, a to je bio njihov prvi poraz od Svjetskog prvenstva u Kataru, gdje su u četvrtfinalu poraženi od Francuske. Englezi su bili znatno oslabljeni u dvoboju s Samba Boysima, jer je Southgate izveo mladu momčad, no unatoč tome, Engleska ostaje jedan od favorita za EURO ovo ljeto. Naravno, kada se dodaju Harry Kane i još nekoliko igrača, aktualni europski doprvaci imaju mnogo razloga za nadu. Belgijanci su smatrani favoritima na posljednja dva velika turnira, Europskom prvenstvu i Svjetskom prvenstvu, ali nisu ispunili očekivanja. Crveni vragovi su u padu, i možda je EURO u Njemačkoj posljednja šansa za ovu generaciju. Vrijedi spomenuti da Belgijanci imaju dug prema Englezima iz Rusije 2018., gdje su ih pobijedili u borbi za treće mjesto, a ranije i u skupini. Na EURO-u, Engleska će biti u grupi sa Srbijom, Slovenijom i Danskom, dok će Belgija igrati protiv Slovačke, Rumunjske i još jedne reprezentacije koja se danas kvalificira kroz baraže. Predlažemo pobjedu za Englesku, unatoč njihovom porazu od Brazila, jer ni Belgijanci nisu impresionirali u Dublinu gdje su igrali neriješeno bez golova s Republikom Irska.

U kladionici Germania kvota za Engleska će pobijediti na utakmici je 1.80.

Slovenia – Portugal – Portugal će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.78 u Germania

Još jedan prijateljski dvoboj između dviju momčadi koje će igrati na EURO-u. Slovenija je dugo bila odsutna s velike pozornice, posljednji put viđena na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a prije toga su igrali samo na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji, kao i na Europskom prvenstvu 2000. godine. Prije pet dana odigrali su svoju prvu prijateljsku utakmicu i nisu impresionirali tijekom posjeta Malti. Na kraju su uspjeli izvući neriješeno, ali s takvom igrom nemaju šanse u Njemačkoj protiv Engleske, Danske i Srbije. Vidjet ćemo je li utakmica s Maltom bila samo loš dan u njihovom nadolazećem susretu sa sjajnim Portugalom u Stožicama u Ljubljani. Portugal je u prijateljskoj utakmici deklasirao Švedsku s 5:2, a ova momčad završila je kvalifikacije za EURO s maksimalnim brojem bodova, s 10 pobjeda iz 10 utakmica. Na Europskom prvenstvu bit će među najvećim favoritima, i za sada znamo da će se suočiti s Turskom i Češkom Republikom, a uskoro će biti poznat i posljednji sudionik ove skupine. Zanimljivo je da je ovo prvi službeni dvoboj između Slovenije i Portugala, i kao takav privlači puno pažnje. Gosti su favoriti, a uz njihovu pobjedu dodajemo i najmanje dva gola, jer su se pokazali kao golgeterski stroj.

Za Portugal će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.78 u Germaniji.

Scotland – Northern Ireland – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.62 u Germania

Škotska reprezentacija igrat će na svom drugom uzastopnom EURO-u, dok se u ovom stoljeću nisu pojavili na Svjetskim prvenstvima. Navijači su zadovoljni samim sudjelovanjem, ali tajno se nadaju prolasku u nokaut fazu. Protivnici Škotske u Njemačkoj bit će domaća reprezentacija, Švicarska i Mađarska, pa svakako imaju čemu se nadati. Naravno, preduvjet je da ne igraju kao protiv Nizozemske prije nekoliko dana. Tada su u Amsterdamu poraženi s 4:0, a to nije vrsta izvedbe koju trener Steve Clarke želi vidjeti. Također je zabrinjavajući niz od 6 utakmica bez pobjede, uključujući i kvalifikacije te prijateljske utakmice. Dolazak Sjeverne Irske u Glasgow prava je prilika za prekid tog niza bez pobjeda. U Njemačkoj neće biti irskih reprezentacija, ni onih iz Sjeverne Irske ni onih iz Republike Irske. Za Sjevernu Irsku nije novost propustiti Europsko prvenstvo; dosad su jednom sudjelovali na kontinentalnom prvenstvu, a to je bilo u Francuskoj 2016. godine. Tri puta su nastupili na Svjetskim prvenstvima, posljednji put u Meksiku 1986. godine. Sjeverna Irska je kvalifikacije završila pobjedom nad Danskom, a prije nekoliko dana su se dobro držali protiv Rumunjske u Bukureštu, što sugerira da su možda i oni mogli imati mjesto u Njemačkoj. Naš prijedlog su golovi, za koje vjerujemo da neće preći dva.

Za zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 kvota je 1.62 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionica Germania iznosi 9.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*