Tiket dana (Ponedjeljak, 25.03.2024)

Još jedan dan s lošom ponudom je pred nama, i bit će tako sve do petka. Predložene kvote su bile valjane u trenutku pisanja ovog teksta.

Sweden – Albania – Švedska će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.20 u Germania

U Solni, na stadionu AIK-a, igra se međunarodni prijateljski meč između reprezentacija Švedske i Albanije. Kad bismo rekli da se sastaju reprezentacije od kojih će jedna igrati na EURU za tri mjeseca, a druga će to natjecanje gledati na televiziji, ljubitelji nogometa koji ne prate previše ne bi nikada pogodili koja je koja reprezentacija. Da, Albanija ide u Njemačku, a reprezentacija Tri krune ostaje kod kuće. Ovo je drugi nastup Albanije na kontinentalnom prvenstvu; prvi put su igrali prije osam godina u Francuskoj, ali su tada do završne faze došli pod nekim nepredviđenim okolnostima, bolje da se toga ne sjećamo. Ovaj put su uspjeli osvojiti prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini ispred Čeha, Poljaka, Moldavaca i Feroanaca. Skupina je bila izjednačena i do zadnjeg kola četiri reprezentacije su imale šansu za prva dva mjesta. U Njemačkoj će Albanija biti u teškoj skupini s Španjolskom, Italijom i Hrvatskom i stvarno imaju minimalne šanse za prolazak u nokaut fazu. Švedska nije uspjela zaprijetiti Belgiji i Austriji koje su otišle na EURO, a nisu imali ni dobar rezultat u Ligi nacija, pa će u sljedećem izdanju igrati čak u C diviziji. Očito je potreban restart, što se vidjelo i prije par dana kada su primili pet golova u Portugalu. Albanci su poraženi od Čilea u kontrolnom meču i pokušat će se pokazati u boljem svjetlu u Skandinaviji. Naš prijedlog je pobjeda domaćina, ali s malim brojem golova.

Za Švedska će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota je 2.20 u Germaniji.

Montenegro – Macedonia – Crna Gora će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.00 u Germania

Dvije reprezentacije iz regije su na mini-pripremama u Antaliji, Turska. Već su odigrali po jednu utakmicu tamo, Crna Gora je pobijedila Bjelorusiju s 2:0, dok su Makedonci igrali 1:1 protiv Moldavije. Vrijedi spomenuti da Sokolovi imaju novog trenera, hrvatskog stručnjaka Roberta Prosinečkog, bivšu zvijezdu i trenera Crvene zvezde, kao i selektora Azerbajdžana. Crna Gora se nije kvalificirala za EURO, jedina je reprezentacija iz bivše Jugoslavije koja nije sudjelovala na nekom velikom natjecanju, ali su zadržali svoje najiskusnije igrače u timu i pokušat će postići više u Ligi nacija ili kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Jovetić, Marušić, Krstović, Savić, Vešović i drugi otišli su u Antaliju, što puno govori o njihovim ambicijama. Makedonci su svoje prethodne kvalifikacije završili neriješeno protiv Engleza u Skoplju, a prije nekoliko dana završili su svoju utakmicu protiv Moldavije na isti način, iako su vodili do kraja igre. Očekujemo tešku utakmicu jer se ove dvije reprezentacije nisu susrele više od osam godina. Crna Gora je blagi favorit, a naš prijedlog za ovaj dvoboj u turskom ljetovalištu je dvostruka šansa na Sokolove s malim brojem golova.

Za kombinaciju Crna Gora će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota je 2.00 u Germaniji.

Versailles – Niort – Niort će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.15 at Mozzartbet

Momčad iz pariškog predgrađa, poznata po čuvenom dvorcu gdje je potpisan Mirovni sporazum nakon Prvog svjetskog rata, novak je u Francuskoj Nacionalnoj ligi. Nakon solidnog početka, upali su u probleme i sada, s osam kola do kraja, nalaze se na 10. mjestu na tablici. To je samo prividno dobra pozicija jer čak šest momčadi ispada iz lige, a trenutno su samo dva boda udaljeni od 13. mjesta na kojem se nalazi Marignane, prva momčad ispod crte. Dobra vijest je da imaju jednu utakmicu manje od njih i da su u dobrom obliku u posljednje vrijeme. Versailles je osvojio 7 bodova u posljednja tri kola, s samo tri postignuta gola. Čeka ih težak okršaj protiv Niorta, momčadi koja je na drugom mjestu i pokušava zadržati tu poziciju kako bi se vratili u Ligu 2. Njihov najveći prijetnja dolazi od Marignanea, koji zaostaje samo jedan bod, ali je odigrao jednu utakmicu više. Niort je izgubio samo jednom u posljednjih devet kola, ali taj poraz se dogodio na posljednjem gostovanju u Dijonu. Vjerujemo da je Niort bolji od Versaillesa; pobijedili su 1:0 u prvom dijelu sezone, a sada predlažemo dvostruku šansu na goste s malim brojem golova.

Za Niort će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota je 2.15 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionica Germania iznosi 9.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*