Tiket dana (Srijeda, 20.03.2024)

Nema bolje ponude ni danas, ali barem od sutra imamo reprezentacije na rasporedu. Koeficijenti s listića bili su valjani u trenutku njegovog sastavljanja.

Berkane – Maghreb Fes – Berkane će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.77 u Germania

Marokanska Botola liga postala je jako popularna nakon nevjerojatnog uspjeha nacionalne reprezentacije ove zemlje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Četvrta reprezentacija svijeta zaslužuje kvalitetno domaće natjecanje, ali još uvijek nije na razini najboljih europskih liga. Sa šest kola preostalih u prvenstvu, samo dvije momčadi mogu se nadati naslovu. To su aktualni prvaci FAR Rabat, koji su četiri boda ispred svog jedinog ozbiljnog pratitelja, Raje Casablanca. Berkaneova momčad također igra dobro ove sezone; prošle godine završili su na 6. mjestu, a sada su četvrti, samo bod iza trećeplasiranog FUS Rabata. Ova pozicija vodi do kvalifikacija za afričke kupove, što je krajnji cilj za momčad iz Berkanija. Momčad Magreba iz grada Feza nalazi se na 10. mjestu, gdje su završili i prošlu sezonu. Ove godine, njihova jedina ambicija bila je ostati u eliti, i nema sumnje da ćemo ih vidjeti među najboljima i sljedeće godine. Kada se ove dvije momčadi susretnu, ima svega osim golova. Posljednjih pet međusobnih susreta završilo je neriješeno, četiri puta s 0:0 i jednom 1:1.

Zato sada predlažemo mali broj golova, ali dodajemo i dvostruku šansu za domaću momčad, koja je bolja ekipa. Za Berkane će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota je 1.77 u Germaniji.

Halifax – Chesterfield – Halifax će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.05 u Germania

Halifax je jedan od timova u petoj engleskoj ligi koji je započeo svoju sezonu kasno. Međutim, njihove šanse za doseganje doigravanja su prilično dobre, i gotovo smo uvjereni da će biti među prvih sedam na kraju ligaškog dijela u Nacionalnoj ligi. Imaju jednu utakmicu manje, a to je ovaj susret protiv vodeće momčadi i sigurnog prvaka ove razine, momčadi Chesterfielda. Dobro je za njih što se susreću s najboljom momčadi u ligi u trenutku kada im bodovi ne znače ništa. Međutim, Chesterfield igra dobro čak i kada su opušteni i nemotivirani. U posljednjih pet kola izgubili su samo jednom, ali to je bilo veliko iznenađenje jer su poraženi od slabog Dorkinga. Halifax ima veliku šansu za pobjedu i dosezanje šeste pozicije, te u sljedećim kolima pokušati doći do trećeg mjesta, što donosi igranje u doigravanju u drugoj fazi. U posljednjih sedam kola ostvarili su 6 pobjeda i samo jedan poraz, i uvjereni smo da neće izgubiti od vodeće momčadi na svom terenu. Uz dvostruku šansu na Halifax, dodajemo i barem dva gola u ovoj utakmici.

Za Halifax će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 2.05 u Germaniji.

Vik. Berlin – Zwickau – Zwickau će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 2.50 u Germania

Danas se igra i jedan odgođeni susret u Njemačkoj Regionalnoj ligi Sjeveroistok. Utakmica nema velikog značaja u pogledu rezultata, jer je gotovo sigurno da će obje momčadi i sljedeće sezone igrati u ovoj diviziji. Za Zwickau, ovo nije uspjeh; naprotiv, igrali su u trećoj ligi do prošlog proljeća i nakon ispadanja, ne samo da se nisu uspjeli uključiti u borbu za povratak, već su neko vrijeme bili i na samom dnu tablice. Sada je Zwickau u puno boljoj poziciji i formi, ostvarivši šest pobjeda i samo dva poraza u osam utakmica odigranih u drugom dijelu sezone. Pobijedili su u zadnje dvije utakmice, protiv Leipziga u gostima i Berlinera kod kuće. Sada ponovno posjećuju glavni grad, suočavajući se s momčadi Viktorije. Berlinska momčad bolje je plasirana od Zwickaua, nalazeći se na visokom 6. mjestu, ali s 15 bodova manje od vodećeg Greifswalda. Također nemaju posebnu motivaciju, a njihova forma je u padu, izgubivši zadnje dvije utakmice i primivši 9 golova u samo 180 minuta igre. Jedino opravdanje je da su igrali protiv vodeće momčadi lige i izvrsnog Jene.

Naš prijedlog je da gostujuća momčad postigne dva gola, a za Zwickau će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota u Germaniji je 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionici Germania iznosi 9.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*