Tiket dana (nedjelja, 10.03.2024)

Ponuda je svakako dobra, ali to nužno ne znači da je lako sastaviti tiket, posebno sada kada se prvenstva bliže kraju. Kvote iz tiketa bile su aktualne u trenutku njegovog sastavljanja.

West Ham – Burnley – 1 @ 1.68 u Germania

Čekićari su u četvrtak doživjeli minimalni poraz u Freiburgu u osmini finala Europske lige i pokušat će se revanširati te po treći put ove sezone pobijediti ovaj njemački tim i tako otići u četvrtfinale. Do tog, četvrtog po redu susreta ovih dviju ekipa ima još 4 dana, a prije njega West Ham će pokušati upisati i treću uzastopnu pobjedu u Premier ligi.

Na Olimpijski stadion dolazi Burnley, tim kojeg sljedeće sezone, sve je izglednije, nećemo gledati u elitnom rangu. Klaretsi su u gotovo izgubljenoj situaciji i jedino bi mogli pokušati izbjeći posljednju poziciju na kraju sezone s obzirom da sada imaju isti broj bodova kao i Sheffield United. Prošle jeseni West Ham je slavio na Turf Moor u Burnleyu i ne bi trebao imati problema pred svojim navijačima. Za jedinicu se u kladionici Germania dobiva kvota 1.68.

Bochum – Freiburg – 1 @ 2.29 u Germania

Već smo opisali što se dogodilo u dvoboju Freiburga i West Hama u četvrtak, a Englezi su u boljoj situaciji pred revanš prije svega jer imaju lakšeg protivnika u prvenstvu između dvije europske utakmice. Freiburg će gostovati u Bochumu gdje je nedavno oružje položio i Bayern. Ipak, nakon tog trijumfa nad Bavarceima, Bochum je dva puta poražen, od Borussije Mönchengladbach i RB Leipziga, i na ta dva meča primio je čak 9 golova.

Ponovo su u donjem dijelu ljestvice, tik iznad crte, ali s još uvijek solidnih osam bodova više od prve ekipe u zoni ispadanja. Freiburg će teško ponoviti rezultate iz dviju prethodnih sezona Bundeslige, sada su na 9. mjestu ali s solidnim zaostatkom za timovima u zoni plasmana u Europu. U posljednjih šest kola nisu osjetili slast pobjede i čini nam se da će se u potpunosti fokusirati na Europsku ligu. Zato smatramo da će Bochum dobiti ovaj meč, a za jedinicu se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 2.29.

Lecce – Palermo – 2 @ 1.85 u Germania

Novajlija u Serie B imao je jedan solidan period igara, ali je to bilo premalo da se pomaknu s dna ljestvice. I ovaj dvoboj s Palermom dočekuju na posljednjem mjestu na ljestvici s vrlo malim šansama da se uopće pomaknu s dna. Lecce je u nizu od devet utakmica bez pobjede uz samo jedan osvojen bod i to kod Ternane kada su igrali bez golova. U tri posljednje utakmice Lecce nije dao gol, a Palermo je za to vrijeme postigao 6, ali ni on nije slavio nijednom.

Tim s Sicilije je ove sezone potentan u napadu, ali mu obrana nije jača strana. Za direktan plasman u elitu morali bi ostvariti mnogo pobjeda, ali plasman u doigravanje obveza je. Sada su na 6. mjestu i sigurno će željeti osvetiti se Lecceu za poraz na svom terenu u prvom dijelu sezone. Za dvojku se u kladionici Germania dobiva koeficijent koji iznosi 1.85.

Eibar – Burgos – 1 @ 1.77 u Germania

Eibar iza sebe ima tri velika derbija u kojima je ostvario po pobjedu, remi i poraz. Slavili su u dvoboju s liderom Leganesom i to kao gosti, ali su zato na svom terenu izgubili od Espanyola. Prije ta dva meča gostovali su u Elcheu i odigrali bez golova. Sada su na drugom mjestu, imaju samo bod manje od Leganesa, ali sigurno ne bi imali ništa protiv da ljestvica ima isti izgled i na kraju prvenstva. U La Ligu iz Segunde direktno ulaze dvije prvoplasirane ekipe, dok će se treća dobiti nakon playoffa u kojem igraju timovi od 3. do 6. mjesta.

Burgos igra dobru sezonu, lako je moguće da ovaj tim završi u doigravanju, a sada je sedmi, tim ispod crte koja dijeli timove u zoni playoffa od ostatka lige. Burgos ima dvije vezane pobjede, ali obje pred svojim navijačima. U gostima igraju slabije, imaju tri poraza u nizu i očekujemo da im se dogodi i četvrti u Eibaru. Za jedinicu se u kladionici Germania dobiva kvota 1.77.

Ukupna kvota na tiketu za nedjelju u kladionici Germania iznosi 12.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*