Tiket dana (ponedjeljak, 11.03.2024)

Naravno, današnja ponuda ne može se mjeriti s jučerašnjom, ali nekako je lakše sastaviti tiket kada ima dovoljno utakmica iz kojih možete izabrati nekoliko. Kvote su bile aktualne u trenutku pisanja teksta.

Almeria – Sevilla – 0-2 @ 1.90 u Germania

Nevjerojatno je da Almeria još uvijek nema pobjedu ove sezone u La Ligi. Odigrali su 27 utakmica, izgubili čak 18 i 9 odigrali neriješeno. Zanimljivo je da su u prethodnom razdoblju uspjeli ostati neporaženi protiv Atletico Madrida, Bilbaoa, Girona i mnogih drugih, ali i kad su gubili, to je bilo s golom razlike, osim u utakmici s Alavesom. Na gostovanjima kod Barce i Reala gubili su s 3:2, a u Madridu su lako mogli i pobijediti jer su imali dva gola prednosti. Što to vrijedi kada od pobjede još uvijek ništa.

Sljedeće sezone igraju u Segundi, to je jasno odavno, ali njihov elan ne napušta. Vjerujemo da će učiniti sve da pobijede najvećeg rivala Sevillu u andaluzijskom derbiju i barem malo obraduju svoje navijače. Gosti dolaze u odličnoj formi, pobijedili su Atletico i Sociedad, dva sudionika osmine finala Lige prvaka, uzeli su bod u Valenciji i minimalno izgubili u Madridu od Reala. Na ljestvici se Sevilla i dalje nalazi vrlo nisko i to ne priliči ovakvom klubu. Prošli put je Sevilla izgubila u Almeriji, a sada očekujemo čvrstu borbu i malo golova. Za 0-2 gola kvota je 1.90 u kladionici Germania.

Randers – Midtjylland – 2 @ 1.95 u Germania

Midtjylland je pobjedom nad FC Kopenhagenom u prošlom kolu preuzeo vodeću poziciju u Danskoj, ali to nam je samo potvrdilo da ćemo imati neizvjesniju završnicu nego ikad. Sada je drugi Brondby s bodom manje od ekipe iz Herninga, a aktualni prvak zaostaje tri. U utrku se vratio i Nordsjaelland i jedva čekamo da krene playoff i obračuni najboljih danskih timova. Još sljedećeg tjedna igrat će se utakmice regularnog dijela prvenstva, a onda, nakon pauze zbog obveza reprezentacija, kreće ono pravo.

U posljednjoj utakmici ovog kola, napominjemo da ne znamo rezultate Brondbyja i Kopenhagena, Midtjylland gostuje kod Randersa i traži pobjedu koja bi ga ostavila na vrhu. Domaćin je nakon dvije uzastopne pobjede uvjerljivo poražen u prethodnom kolu na gostovanju kod Viborga i svoje šanse da završi u gornjem dijelu svedo na domen teorije. Prije ovog kola imali su pet bodova manje od posljednjeg tima u zoni playoffa i bilo je neophodno da dobiju oba svoja preostala meča, ali i da Silkeborg izgubi oba svoja. U to ne vjerujemo i zato smo uvjereni da Midtjylland nosi bodove iz Randersa. Za dvojku se dobija koeficijent 1.95 u kladionici Germania.

Warta – LKS Lodz – 1 @ 2.00 u Germania

Obje ove poljske ekipe bore se za opstanak u eliti, s tim da su šanse domaćina više nego realne, dok gosti moraju se nadati čudu. Da bi se čudo dogodilo, trebaju im pomoći, ali LKS je u seriji loših rezultata i sve nam se čini da polako odustaju. U elitu su ušli prošlog proljeća, na početku se i nisu tako loše snašli, imali su dvije pobjede u prvih par utakmica, ali su zato u sljedećih dvadesetak mečeva samo jednom pobijedili. A ta jedna pobjeda stigla je u prošlom kolu kada su na svom terenu u Lodzu pobijedili Puszcę, prošlogodišnjeg rivala iz druge lige.

Warta igra puno bolje, nije izgubila niti jednom od nastavka sezone i uspjela je pobijediti i aktualnog prvaka Rakow na svom terenu. U tom meču su primili jedini gol ovog proljeća, a u sljedeće tri utakmice mreža im se nije tresla. Pobjedom nad LKS-om napravili bi veliki korak ka ostvarenju cilja i opstanku i ne sumnjamo da će u tome uspjeti. Za jedinicu se u kladionici Germania dobiva kvota 2.00.

Jong PSV – Groningen – 2 @ 1.57 u Germania

Groningen kao da se previše fokusirao na kup u prethodnom razdoblju i to ga je koštalo boljeg učinka u prvenstvu Eerste Divisie. Sada igraju puno bolje i čini se da “zeleno-bijeli” nisu previše zakasnili u borbi za povratak u prvu ligu, gdje im je, po svemu sudeći, i mjesto. U prethodnih pet kola uzeli su 13 bodova, u tom intervalu izgubili su samo u polufinalu Kupa Nizozemske i to od Feyenoorda u Rotterdamu s 2:1. U petak su lako izašli na kraj s MVV-om iz Maastrichta, od kojeg su pobijedili s 3:0, a prošlog ponedjeljka pobijedili su i Den Bosch u gostima.

Od drugoplasirane Roda imaju manje samo 4 boda, ali i jednu utakmicu manje odigranu, i evo šanse da tu razliku svedu na samo jedan bod. Jong PSV nema takmičarski motiv, oni uglavnom razigravaju igrače za novog prvaka Nizozemske, a sada su na 16. poziciji s 28 osvojenih bodova. Dvojka bi morala proći i vjerujemo da hoće. Za pobjedu Groningena dobiva se kvota 1.57 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 11,63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*